Filip Lamprechts beslut om privata frågorna

Filip Lamprecht

Filip Lamprecht och Peg Parnevik har varit ett par i många år, men under våren är det flera som har spekulerat i ifall de fortfarande är tillsammans eller inte.
Nu berättar Filip hur han ser på spekulationerna och varför han inte vill svara på alla frågor gällande hans privatliv.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik lärde känna varandra redan som barn då deras familjer varit vänner sedan lång tid tillbaka. Men med tiden utvecklades deras vänskap till kärlek och idag har de varit ett par i flera år. Men under våren har det varit en hel del spekulationer kring deras relation. I Vardagsfilosofiska rummet berättar Filip nu varför han inte vill svara på alla frågor gällande hans privatliv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alla spekulationer kring Peg Parnevik och Filip Lamprecht

Tidigare i vår stod det klart att Filip skulle vara med i Let's dance och några månader senare stod han även som vinnare av programmet. Men det har inte bara varit guld och gröna skogar. I samband med Filips medverkan blev det nämligen också en hel del spekulationer kring hans förhållande med flickvännen Peg, och allt gick så långt att hon tillslut tvingades ta en paus från sina sociala medier. I samband med hennes paus, och att hon i samma veva slutade följa Filip på Instagram, trodde många att de hade gjort slut. Men i en intervju med Aftonbladet avfärdade Filip snabbt det ryktet.

Följarna rasar efter detaljen i Olivias bild

Filip Lamprecht om alla spekulationer – därför vill han inte svara på alla frågor

Tidigare i veckan gästade Filip radioprogrammet Vardagsfilosofiska rummet där programledarna Christopher Garplind och Hanna Hellquist ställer frågor till sina gäster för att testa deras moralkompass. När Filip gästade programmet var även Sanda Beijer med, och när hon fick frågan om hon tycker att det är okej att ställa kända personer vilka frågor som helst just för att de är offentlig svarade hon:

– Jag tycker att man inte får fråga vad som helst. Jag tycker att man kan få skvallra på trådar och sådär men inte direkt till personen.

Och där höll Filip med och berättade även att det är något han tvingats reflektera över under våren som varit.

– Jag håller med i vad du säger. Jag tycker inte att alla frågor är fine men spekulationer kommer ju alltid vara där, det är ju oundvikligt. Och det är något jag valt att verkligen efter den här våren ta med mig att det är ju spekulationer och det är ju väldigt spännande vad folk kan hitta på, säger han.

Däremot har han landat i att han inte tänker svara på exakt alla frågor och önskar därmed att de som ställer frågorna också kan acceptera det.

– Det är lite så jag tänker. Det är klart att du kan ställa frågan men då måste du vara okej med att jag inte vill svara på det heller. Och det är väl den jag känner kanske saknas lite hos folk, säger han.

LÄS OCKSÅ: Gift vid första ögonkastet-Maxine Nordlindh och Emil Nygren väntar barn

LÄS OCKSÅ: Bond-skådespelaren Britt Ekland avslöjar vilket skönhetsingrepp hon ångrar mest

SENASTE NYTT!