LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så har du aldrig sett Martin Lamprecht förut – bilden med sonen Filip

04 jan, 2024 
Linn Seipel
filip lamprecht och pappa martin lamprecht
Filip Lamprecht pappa och Kristin Kaspersens ex – Martin Lamprecht – syns sällan i offentligheten.
Nu visar sonen upp en bild på sin pappa som vi inte är vana att se!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Linn Hegdal upp bredvid Filip Lamprechts sidaBrand logo
Här dyker Linn Hegdal upp bredvid Filip Lamprechts sida

Martin Lamprecht, 60, tävlade i modern femkamp under sin ungdom, och har tre SM-brons i grenen att vara stolt över. Martin har fortfarande en fot i idrotten, och arbetar idag på ett företag som hjälper idrottsföreningar.

De flesta känner dock igen Martin för sitt kärleksliv. Under årens lopp har Martin nämligen gängat med flera kändiskvinnor. Däribland Kristin Kaspersen, 54, som han har sonen Filip Lamprecht, 26, med.

Förutom relationen med Kristin har han varit gift med före detta friidrottaren Erica Johansson, 49, som han fick dottern Wilda Lamprecht med. När de tog slut hade han också en romans med programledaren Agneta Sjödin, 56.

Martin syns inte i offentligheten allt för ofta, men han verkar ha en nära relation med sonen Filip. Exempelvis syntes han vara ett fint stöd när sonen tävlade, och vann, Let's dance för ett par år sedan.

Annons

Filip Lamprecht ovanliga bild med pappa Martin – på lyxig solsemester

Filip är också primärt den som då och då lägger ut en bild på sin pappa, där de syns umgås ihop. Han gjorde de när pappa fyllde 60 tidigare i år, och nu syns de tillsammans igen.

Denna gång på vad som ser ut att vara en lyxig utomlandsresa till solen – eller i alla fall någonstans där man kan bada!'

filip och martin lamprecht

Kristin Kaspersen om relationen till Filip Lamprecht pappa – efter skilsmässan

Kristin och Martin verkar ha en bra relation, sin separation till trots. Hon har tidigare berättat att han regelbundet brukade bo i hennes gillestuga ute i trädgården för att vara nära barnen.

– Jag hade till och med mitt ex, alltså pappan till äldsta sonen som bodde i Göteborg, boende i vår gillestuga varannan helg i tio år när jag hade mina barnfria helger. Det ångrar jag absolut inte, även om det var svårt att ta hem någon att dricka te med. Då hade jag fått ha bortamatcher i så fall, säger Kristin i podcasten Not Fanny anymore.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons