Filip Lamprecht om stödet från pappa Martin Lamprecht

Filip Lamprecht & Martin Lamprecht

På lördag är det dags för Filip Lamprecht att dansa i Let's dance för första gången.
Nu berättar han om stödet han fått från pappan Martin Lamprecht.

På lördag drar den nya säsongen av det populära programmet Let's dance äntligen igång, och en av de som är med och tävlar är modellen och kändissonen Filip Lamprecht. Tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal förbereder han sig nu inför den stora premiären, och för Hänt berättar han hur det känns.

– Vi båda är ju väldigt taggade och det ska bli jättekul, men jag har ju ingen erfarenhet av dans sen innan och man har ju verkligen förstått hur svårt det är, säger han innan han fortsätter:

– Det är så mycket grejer att hålla koll på. Det är ju verkligen inte bara att gå ut och gå på känsla, utan det är ju hållning, steg och kameror man också ska komma i bukt med.

LÄS MER: 5 saker du kanske inte visste om proffsdansaren Linn Hegdal i Let's dance

Men vid sin sida har Filip en hel armé som hejar på honom. Nu berättar han om stödet från bland annat pappan Martin Lamprecht.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersens hyllning till sonen

Två år har gått sedan Filips mamma Kristin Kaspersen var med i Let's dance och dansade sig hela vägen till en seger. Men nu är det sonens tur att sätta på sig dansskorna. På Instagram skriver hon om den stora glädjen och lyckan över att Filip har fått just Linn som danspartner:

”Galet stolt! Ser fram emot att TV-tittarna och svenska folket ska få lära känna DIG för den du är. Du är fantastisk! För 2 år sedan hälsade du på mig när jag gjorde Let's dance. Föga visste jag då att du idag skulle få Linn Hegdal som danslärare och danspartner. Hon är en av de finaste och mest begåvade dansare som finns och gör att jag längtar ännu mer efter att se er ta över dansgolvet. Det här är din och Linns resa. NJUT, HA KUL och DANSA DANSA DANSA!! Jag är galet stolt redan!”

Filip om stödet från pappan

Men det är inte bara Kristin som ser fram emot att se sonen dansa i rutan på lördag. Även pappa Martin tycker det ska bli väldigt roligt.

– Han blev superglad. Han var lite mer chockad kanske för han hade ju inte räknat med det. Men han blev skitglad. Han tycker det är jätteroligt, berättar Filip med ett leende på läpparna innan han lägger till:

– Jag har fått grym support från alla.

LÄS OCKSÅ: 6 saker du inte visste om Katja Luján Engelholm i Let's dance 2021

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik ryter ifrån efter alla barnfrågor

SENASTE NYTT!