LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här syns Kristin Kaspersens ex Martin Lamprecht för första gången på år

02 jun, 2023 
KRISTIN KASPERSEN, MARTIN LAMPRECHT, FILIP LAMPRECHT
Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht har sonen Filip tillsammans.
Martin ligger däremot lågt och visar sig inte i rampljuset särskilt ofta, nu syns han till igen för första gången på två år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”Brand logo
Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”

Kristin Kaspersen, 53, har sonen Filip Lamprecht, 26, tillsammans med exet Martin Lamprecht, 59.

Under årens lopp har Martin varit populär bland kändiskvinnorna. Förutom relationen med Kristin har han även haft en romans med programledaren Agneta Sjödin, 55, och varit gift med före detta friidrottaren Erica Johansson, 49.

Tillsammans med Erica fick Martin dottern Wilda Lamprecht, 14, men kärlekssagan mellan paret höll inte för evigt och år 2017 gick de skilda vägar.

Kristin Kaspersen blev programledare för Let's dance

Kristin och Martin var tillsammans i sju års tid innan relationen tog slut. År 1997 fick de tillsammans sonen Filip som tävlade i TV4:s Let's dance för två år sedan. Tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 27, kammade han hem hela kalaset och glädjen var total där hemma, speciellt hos mamma Kristin som älskar programmet.

Annons

I år fick Kristin dessutom chansen att vara programledare för Let's dance. Det var efter ett plötsligt avhopp från programledaren Petra Mede, 53, som Kristin kastades in i leken och hon tog sig an uppdraget med bravur. Hur det blir på programledarfronten nästa år är fortfarande något som återstår att se.

Martin Lamprecht syns till för första gången på flera år

Filip syns ständigt i rampljuset, precis som sin mamma. Men pappa Martin har allt mer försvunnit från offentligheten. Faktum är att han inte har fångats på någon bild under något offentligt evenemang sedan han och Agneta Sjödin var på premiär ihop 2018.

Visserligen var han på plats och stöttade Filip i Let's dance 2021 men det kom aldrig med på någon bild.

Senast Martin syntes till i något flöde var i november 2022, men nu har Filip valt att bryta tystnaden och visa upp honom helt och hållet. Anledningen? Jo, Martin fyller nämligen 60 år dagen till ära!

Här är bilden som avslöjar:

FILIP LAMPRECHT INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cecilia Liljeton/TT

Annons