LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marie Serneholts lycka med familjen – Fredric Palmqvists bild avslöjar

02 jun, 2023 
Simon Lundh
Marie Serneholt
Marie Sernholt och Fredric Palmqvist har varit ett par sedan 2017.
Sedan dess har paret fått två söner.
Nu visar han upp lyckan med Marie och barnen.
Annons
Därför lämnar Marie Serneholt familjen: "Pappan finns där”Brand logo
Därför lämnar Marie Serneholt familjen: "Pappan finns där”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt, 39, har under sin karriär hunnit med en stor mängd med uppdrag. Enda sedan hennes genombrott i gruppen A-teens i slutet av 90-talet har hon synts i diverse sammanhang. Marie har vid två tillfällen ställt sig på den stora scenen i Melodifestivalen. Hon fick också äran att leda tävlingen 2011 tillsammans med Rickard Olsson, 56.

Trots att Marie har hållit igång sin musikkarriär har vi mer och mer kunnat se henne i programledarrollen däribland i TV4:s långkörare Bingolotto.

Maries Serneholts chock med sambon Fredric Palmqvist

För ungefär fem år sedan så träffade Marie även sin stora kärlek i Fredric Palmqvist, 38. Fyra månader efter paret hade träffats för första gången blev gravid och nio månader senare föddes tvillingarna Philip och Nicholas. Att få tvillingar var något som Marie inte väntade sig. Något hon berättade i podden Bathinas skilda möten för ett tag sedan.

– Det är mitt livs största chock. Det var inte så att jag hade en jättestor mage från början, men Fredric hade känt på sig att han trodde det var två där inne. Jag bara kände "men gud sluta, säg inte ens det", jag blev nästan irriterad för det finns inte på kartan att jag ska få tvillingar, sa Marie i podden och fortsatte:

Annons

– Det var som att någon bara drog ner en rullgardin, det var inte alls lyckokänslor från början utan det var väldigt mycket att man tänker hur det ska bli, vad händer om ett barn dör? Så mycket grejer som susar runt i huvudet och man tänker också "hur gör man? Hur tar man ens hand om två barn? Hur håller jag två barn? Hur gör jag när den ena skriker?" Allt det där tänkte jag när jag låg där.

Sambon Fredric visar upp lyckan med Marie och tvillingarna

Nu visar Maries sambo Fredric upp lyckan tillsammans med barnen och Marie. Något han gör via ett inlägg på Instagram

”Supermomma - We love you endlessly”, skriver Fredric under bilden som han lagt ut på sitt konto.

I kommentarsfältet har även följarna skickat sin kärlek till familjen. Även Marie själv har varit inne på bilden och kommenterat.

”Älskar er”, kommenterar Marie under bilden på henne och barnen.

FOTO: Karin Törnblom/TT Jari Kantola/TT

Annons