AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här syns Kristin Kaspersens ex Martin Lamprecht för första gången på år

22 nov, 2022 
Martin Lamprecht och Kristin kaspersen
Kristin Kaspersens ex Martin Lamprecht försvann helt från rampljuset efter uppbrottet med Agnets Sjödin.
Men nu har han plötsligt dykt upp – se första bilderna på åratal här!
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Martin Lamprecht, 59, har varit populär bland kändiskvinnorna. Han har haft kända relationer med bland annat tv-personligheten Kristin Kaspersen, 53, programledaren Agneta Sjödin, 55, och före detta friidrottaren Erica Johansson, 48.

Martin Lamprecht försvann från rampljuset efter uppbrottet med Agneta Sjödin

Kristin och Martin var tillsammans i sju års tid innan relationen tog slut. År 1997 fick de tillsammans sonen Filip Lamprecht, 25, som år 2021 tävlade i TV4:s Let's dance. Tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 27, kammade han hem hela tävlingen.

Filip har även haft en omskriven relation med ex-flickvännen Peg Parnevik, 27, dotter till Jesper Parnevik, 57, och Mia Parnevik, 54.

Filip syns ständigt i rampljuset, precis som sin mamma. Men pappa Martin har allt mer försvunnit från offentligheten. Faktum är att han inte har fångats på någon bild under något offentligt evenemang sedan han och Agnets Sjödin var på premiär ihop 2018.

Martin Lamprecht och Agneta Sjödin
Martin Lamprecht och Agneta Sjödin fångade på bild 2018. Foto: TT

Inte nog med att Martin inte dykt upp på röda mattor på senaste så har han dessutom inga offentliga sociala medier. Detta innebär att det var väldigt länge sedan han syntes till för det svenska folket.

Annons

Det var i slutet av 2017 som Agnets och Martin träffades genom en gemensam vän men i mars 2019 bekräftades uppbrottet.

”Det stämmer att vi har avslutat. Det blev för svårt att hålla ihop ett distansförhållande, men vi är vänner”, förklarade Agnets Sjödin för Expressen när relationen avslutades.

Första bilderna efter långa tystnaden – så ser Martin Lamprecht ut idag

Efter den långa tystnaden har nu Filip delat ett videoklipp där hans pappa plötsligt dyker upp. I klippet med glimtar från en helg i Göteborg syns både Martin och hans yngsta dotter Wilda Lamprecht, 14, som han har tillsammans med Erica Johansson. Att Filip och Wilda, som är halvsyskon, har en fin relation är inget nytt. De två har nämligen flertal gånger visat upp att de umgås då och då.

Se klippet här!

FOTO: TT

Annons