LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agneta Sjödins kryptiska ord – efter uppbrottet från Martin

16 dec, 2019 
Agneta Sjödin berättar om livet efter Martin.
Nu berättar Agneta Sjödin om hennes nya fas i livet – efter uppbrottet från Martin.
– Jag känner mig glad. Det är saker man inte vill prata om för tidigt, utan vill vara i själv, säger hon till Expressen.
Annons
Agneta Sjödin om relationen med Thomas Wassberg: “Lite som Gunde”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen med Thomas Wassberg: “Lite som Gunde”

För ganska exakt ett år sedan bekräftade före detta elitidrottaren Martin Lamprecht, 56, att han och tv-profilen och författaren Agneta Sjödin, 52, var ett par.

De ska ha träffats 2017 genom gemensamma vänner på en 50-årsfest och kärleken slog till direkt.

– Men det var en väldigt bra tajmning för oss båda, där vi befann oss i livet och det kom som en överraskning för oss båda, har Sjödin berättat tidigare i Succépodden.

Men i våras bekräftade både parter att förhållandet var över. Det ska ha varit distansen som var främsta anledningen till att det inte gick ihop, då Martin bor i Göteborg och Agneta i Stockholm.

– Det var svårt med ett distansförhållande. Det funkade inte helt enkelt. Vi är i olika fas i livet och bor på olika orter, så det blev lite för komplicerat, säger Agneta Sjödin till Expressen.

På frågan vart hon befinner sig i livet just nu svarar tv-profilen att det just nu sker mycket i hennes vardag – vilket innebär en hel del förändring.

Annons

– Det är svårt att veta. Det känns som att jag är på väg in i en ny fas. Jag har mycket tankar, planer och funderingar. Jag känner att jag har landat på en bra plattform att ta avstamp från yrkesmässigt. Det är som att jag är i en bubbla, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Det händer mycket roliga saker i min privata värld också, som jag inte vill prata om. Jag känner mig glad. Det är saker man inte vill prata om för tidigt, utan vill vara i själv.

Hemlig om kärlekslivet

När Expressen frågar henne om det hon ”inte vill prata om för tidigt” gäller kärlek, svarar hon att det är inget hon vill kommentera heller.

Agneta har gjort en nystart under 2019. På sina sociala medier har hon visat upp sin nya lägenhet som ligger i Nacka strand strax utanför Stockholm. Där har hon milsvid utsikt över Stockholms inlopp, och även kungliga Djurgården.

FOTO: Karin Törnblom/ TT

Annons