LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filip Lamprecht och Linn Hegdal har flyttat isär – anledningen bakom

13 maj, 2024 
Linn Seipel
FILIP lamprecht linn hegdal särbos
Filip Lamprecht och Linn Hegdal träffades i Let's dance 2021 och blev tillsammans året därpå.
I en ny intervju med Hänt berättar nu Sveriges Mästerkock VIP-aktuella Filip att paret varit sambos – men nu blivit särbos.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

Mediaprofilen Kristin Kaspersen, 54, har de två sönerna Filip Lamprecht, 27, och Leon Fahlén, 20, från tidigare relationer. De tre har en nära och god relation, något de tidigare berättat om. Och när Filip fyllde år nyligen passade mamma Kristin på att ta med pojkarna på en lyxresa till Maldiverna.

När Hänt bevakade lanseringsfesten för nya streamingtjänsten Max under måndagen stötte vi på dunder-trion, som var på strålande humör. Någon som saknades på eventet, likväl som under lyxsemestern, är Filips flickvän och tillika dansproffset Linn Hegdal, 28.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal har gått från sambos till särbos

Nu saknas Linn på ytterligare en plats – i Filips nya lägenhet. Det visar sig att paret faktiskt har varit sambos under en period, men nu återgått till att vara särbos.

Annons

– Än så länge så har vi två lägenheter, och det är ganska skönt. Vi har bott tillsammans ett tag innan och sådär. Men ja, det är bara skönt. Hon pluggar ju och jag jobbar ganska mycket hemifrån så då är det najs att ha lite space, säger Filip Lamprecht till Hänt.

Ännu verkar det således inte finnas några planer på att flytta ihop tillsammans igen. Men flickvännen verkat ha hjälpt till honom att boa en hel del.

kristin kaspersen med sönerna leon och filip

När Filip precis hade flyttat lade nämligen Linn ut en bild från då det var ute och shoppade möbler till lägenheten tillsammans. ”Jakten efter ny soffa”, skrev Linn Hegdal till bilden.

Filip Lamprechts stora lycka över nya lägenheten: ”Jag älskar den”

Något även Filip bekräftar nu, att hon trots att hon har sitt eget, hjälper till att fixa där hemma. Ett projekt han menar aldrig riktigt tar slut.

– Det är ju en ”never ending story”. Men jag är så glad i den. Vi är inte klara men jag älskar den.

”Sakta men säkert börjar min lägenhet äntligen bli mitt hem!! En del grejer kvar av grovgörat men är SÅ GLAD att äntligen börja få ta in inredning i lägenheten!”, skrev han tidigare i ett inlägg som fick följarna att jubla över hur fint han fått det.

FOTO: TV4, Hänt

Annons