LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Leon Kapsersen Fahléns händelse med flingen – ville ha Filip istället

21 okt, 2023 
Kristin Kaspersen har sönerna Leon Kaspersen Fahlén och Filip Lamprecht.
När Leon nyligen gästade Kristins podd kom han in på en tidigare flört som egentligen var intresserad av hans bror Filip.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's danceBrand logo
Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's dance

Kristin Kaspersens yngsta son Leon Kaspersen Fahlén, 19, träder inte ofta fram i rampljuset och är privat när det kommer till sociala medier. Leon är uppväxt i en familj där alla är offentliga även hans halvbror Filip Lamprecht.

Kristin Kaspersen om Leons nya flickvän

Men i våras kunde mamma Kristin avslöja för Hänt att Leon hittat kärleken.Det var under senaste säsongen av Let's dance som Kristin berättade att han skaffat flickvän.

– Jag skulle faktiskt vara här själv på lördag och jag tror Filip skulle gå med Michel (reds. anm. Michel Tornéus). Och sen har jag fixat biljetter till min yngsta son också och hans flickvän som kommer ifrån London, sa Kristin och fortsatte:

– Filip har ju varit med själv och min yngsta son var med här hela min säsong och hängde här bakom. Så de kan det här, jag behöver inte känna det där med att ta hand om något som man annars lätt kan göra, de reder sig själva och är så pass stora så det är superkul.

Leon Kaspersen Fahléns udda händelse med tjejen

Nyligen gästade Leon Kristins podd Nyfiken på och kom då själv in på kärlekslivet. När han var 14 och smsade med en tjej som han var intresserad av skedde det en udda sak.

Annons

– Jag skrev med en tjej som var jättekonstig från början och hon skrev till mig ”Wow hur har du inte en kille?” var det första hon skrev till mig.

– Då tänkte jag det här är lite lurt men jag kör på det är bara kul och se vad hon menar. Sen går det en månad och vi skriver fram och tillbaka och vi skriver mycket.

Leon säger att han alltid haft en baktanke och om det tar slut så är det helt okej.

– Sen så skriver hon att hon kanske ska iväg på en innebandycup och så skriver hon ”Jag blockar dig, jag addar dig om fyra år när du ser ut som din brorsa.”

– Alltså hur sjukt det var. Jag var 14 och Filip var 21.När hon gjorde det var det inte chockande eftersom något var konstigt, säger Leon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons