ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hans Fahlén om relationen till Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht

07 sep, 2023 
Filip, Kristin och Hans
Filip Lamprecht blev Hans Fahléns bonusson under äktenskapet med Kristin Kaspersen.
I en intervju med Hänt berättar nu Hans hur relationen till Filip ser ut idag.
– Det är den åldern, säger Hans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Hans Fahlén, 59, var länge en av TV4:s främsta programledare och ledde bland annat Fångarna på Foret och När och fjärran. men efter uppbrottet med tidigare frun Kristin Kaspersen, 53, försvann han helt från rampljuset. Nu är Hans däremot tillbaka i tv-rutan då han medverkar i den nya säsongen av Över atlanten.

– Jag tror att man kan förvänta sig både stora vågor, hård vind, trångt umgänge, sjösjuka och en del sol. Det var som en gigantisk berg-och dalbana hela äventyret, säger Hans om äventyret han gett sig ut på tillsammans med bland annat Hollywood-frun Maria Montazami och fotbollsspelaren Anders Svensson.

Hans Fahléns glädje över sin relation till Kristin Kaspersen idag

Hans och Kristin Kaspersen var gifta under sex års tid och fick tillsammans sonen Leon Fahlén Kaspersen, 19. Vid ett tidigare tillfälle har Hans berättat för Hänt om hur hans och Kristins relation ser ut idag.

Annons

– Vi har ju Leon gemensamt så det är klart att kontakten finns där, sa då Hans.

Han fortsatte:

– Den är bra, det är skönt att det är så. Det gör livet så mycket enklare.

Därför har Hans Fahlén inte kontakt med Filip Lamprecht idag

Innan Hans och Kristin fann varandra hade Kristin haft en relation med Martin Lamprecht, 60. De fick tillsammans sonen Filip Lamprecht, 26, som senare då kom att bli Hans bonusson. Filip och Leon är halvbröder och syns ständigt umgås men hur är det egentligen med relationen mellan Filip och Hans? Det berättar han nu i en intervju med Hänt.

– Inte så mycket där, det är det inte. Han är ju i början av livet, det är full fart där. Vi ses ibland men det är den åldern, säger Hans.

Över atlanten sänds tisdagar 21.00 på Kanal 5.

FOTO: TT

Annons