LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Första bilden på Linn Hegdal och Filip Lamprecht tillsammans

30 sep, 2023 
Det har länge spekulerats kring en romans mellan Filip Lamprecht och Linn Hegdal.
Ny synss de ihop för första gången på länge efter romansryktet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Linn Hegdal och Filip Lamprecht gjorde stor succé i Let's dance och tillslut tog de hem vinsten. Dansparet blev väldigt nära vänner och under säsongens gång sattes ett romansrykte igång. Det ryktet blev aldrig bekräftat, men spekulationerna har fortsatt än idag.

Efter Let's dance har Linn och Filip varit på samma ställe under flertal gånger och de har även umgåtts med varandras familjer. I våras befann sig båda två i Rom – exakt samtidigt. De la däremot inte upp några bilder på varandra under resan men man kunde se att båda publicerade liknande bilder från resan.

Bara några dagar senare sågs paret fira midsommar ihop med Filips mamma Kristin Kaspersen, 53. Några veckor senare var det dags för duon att åka till grannlandet Norge tillsammans med Kristin Kaspersen.

Rosanna Charles avslöjande om Filip Lamprechts kärleksliv

Vi kunde även mötas av nyheterna att Filip nu gått in i ett förhållande, enligt poddaren och kändisvännen Rosanna Charles,

Annons

– Bara i helgen så träffade vi ju på Filip Lamprecht och hans tjej. Han bara så här ”hon tror typ att du inte gillar henne”. Jag älskar ju Filip, han är otrolig. Och jag har träffat henne några gånger men hon är supersupertrevlig. Och jag var bara så här ”men gud, va?” och hon ba ”nej inte så”. Då blir jag så här, varför skulle hon känna så?, säger Rosanna i sin podd Högt i tak som hon har med vännen Sanna Guidetti.

Om det är Linn som är Filips flickvän är fortfarande oklart

Första bilden på Linn Hegdal och Filip Lamprecht tillsammans – efter romansryktena

Under helgen har Filip tagit sig ut till skärgården för att fira mamma Kristins födelsedag. Någon annan som även har gjort det är Linn Hegdal. Linn publicerade en bild på sig själv och Filips bror Leon när de var på väg till båten.

Nu har även Kristin publicerat en bild där både Linn och Filip syns tillsammans för första gången på länge. Linn sitter på en klippa ute vid skärgården och Filip kan man skymta i hörnet av bilden med grå keps och rutig skjorta.

Screenshot Kristin Kaspersens Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons