Kristin Kaspersen avslöjar sonens kärlekslycka – nya flickvännen

Kristin kaspersen med barnen Filip och Leon

Kristin Kaspersen ska ha flera från familjen på plats under Let's dance-premiären.
Nu avslöjar hon dessutom att en av sönerna har skaffat flickvän.
– Hans flickvän som kommer ifrån London, säger Kristin till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så långa är alla deltagare i Let’s Dance 2023
0:50

Efter reklamen: Så långa är alla deltagare i Let’s Dance 2023

(0:50)

Slå på ljud

I helgen har den nya säsongen av Let's dance-säsongen premiär och publiken väntas vara kändistät. Leder skutan gör Kristin Kaspersen, 53, och David Lindgren, 40, detta efter att Petra Mede, 53, tvingats hoppa av på grund av ryggsmärtor.

Filip Lamprecht och Leon Kaspersen Fahléns reaktion över Kristins nya jobb

För Kristin är det inget nytt att programleda, därför var det inga konstigheter för henne att kastas in som ersättare med kort varsel. När Hänt träffar henne under programmets pressdag berättar hon om sönerna Filip Kaspersen Lamprecht, 25, och Leon Kaspersen Fahléns, 19, reaktion när de fick höra nyheten om att hon skulle leda programmet.

– De blev jätteglada båda två. Jag ringde Leon först och han sa nej vad kul, vad känner du mamma? känns det bra. Filip blev också jätteglad, eftersom han själv har varit i den här bubblan så vet han hur sjukt roligt det är att vara här. Så de var glada allihop, säger Kristin.

Kristin Kaspersen avslöjar sonens nya relation: ”Hans flickvän”

Under premiäravsnittet är det många av deltagarna och dansarna som kommer ha flera utav sina nära och kära på plats i publiken. David däremot har bestämt sig för att be familjen stanna hemma.

Vilka kommer ni ha på plats i publiken?

– Ingen, då ska jag gå runt och visa runt här. Jag tycker det är ganska skönt nu när det är premiär, allt är nytt. Att bara få vara här själv, repa, sitta med korten när vi inte repar, inte behöva gå runt och visa upp. Jag vill bara fokusera på mig själv på lördag. Hon däremot... Hon fick alla mina biljetter, säger David och tittar på Kristin.

Det visar sig att Kristin fått både vänner och familj att boka in sig för helgens stora tillställning. I samma veva avslöjar hon även att sonen Leon nu har skaffat en flickvän.

– Jag skulle faktiskt vara här själv på lördag och jag tror Filip skulle gå med Michel (reds. anm. Michel Tornéus). Och sen har jag fixat biljetter till min yngsta son också och hans flickvän som kommer ifrån London, säger Kristin och fortsätter:

– Filip har ju varit med själv och min yngsta son var med här hela min säsong och hängde här bakom. Så de kan det här, jag behöver inte känna det där med att ta hand om något som man annars lätt kan göra, de reder sig själva och är så pass stora så det är superkul.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN