LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filip Lamprecht lyxresa till Maldiverna – därför saknas Linn Hegdal

30 mar, 2024 
Linn Seipel
filip lamprecht linn hegdal
Filip Lamprecht har fyllt år och firar det på bästa vis!
Någon som dock inte synts till är flickvännen Linn Hegdal – här är hon istället.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Linn Hegdal upp bredvid Filip Lamprechts sidaBrand logo
Här dyker Linn Hegdal upp bredvid Filip Lamprechts sida

Kristin Kaspersen, 54, har de två sönerna Filip Lamprecht, 27, och Leon Fahlén, 20, från tidigare relationer. Äldsta sonen Filip och Kristin har en mycket nära relation, något de tidigare berättat om. Och när han i dagarna firade födelsedag passade mamma Kristin på att ta med sina söner till en riktigt lyxig resa till Maldiverna.

Kristin Kaspersens makalösa födelsedagspresent till sonen Filip Lamprecht

På Instagram har men den senaste veckan sett hur Kristin, Filip och Leon njuter av sol och turkost vatten, sportiga aktiviteter och god mat.

Annons

’’GRATTIS min förstfödda son @filiplamprecht på 27-årsdagen! Du var en superstar från det att du föddes (swipe) och det har du fortsatt att vara. Så tacksam jag som mamma fått följa dig genom åren när du provat dina vingar och jag vill du ska veta jag alltid står här bakom när du än behöver. Så obeskrivligt stolt över den kärleksfulla, varma och roliga man du blivit. Älskar dig ’to infinity and beyond’’, skrev Kristin då om sin son på Instagram.

Annons

Någon som inte alls syns till på resan är Filips flickvän Linn Hegdal, 28, som han träffade i Let's Dance 2021. Det var dock inte först tidigare i år som de gick ut med att de är ett par – men då bekräftade de ändå att de varit tillsammans i över ett år. Hon brukar normalt sett vara vid Filips sida, och så sent som i slutet på februari var turturduvorna på en romantisk skidresa tillsammans.

Därför saknas Linn Hegdal på lyxresan med Filip Lamprecht

På Linns Instagram kan man dock se att hon är hemma hos sin egen familj, i Landskrona. Under påskhelgen har man sett henne på bild med vad som ser ut att vara hennes bröder, så kanske är det en anledning till att hon inte följt med Filip till paradiset.

Annons

På Kristins Instagram kan man också se att resan verkar vara ett betalt samarbete med den lyxiga resort vilken de bor på. En annan alternativ anledning kan således vara att hon bara fick ta med sig två resekompanjoner?

Annons

’’Är så glad i dig och älskar dig så mycket, så mycket!’’, skrev hon på sin Instagram till en bild på de två.

Hänt har sökt Filip Lamprecht och Linn Hegdal utan svar.

FOTO: TV4/TT/Instagram

Annons