LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filip Lamprechts romantiska resa med Linn Hegdal

25 feb, 2024 
Linn Hegdal och Filip Lamprecht är upp över öronen förälskade. Nyligen befann de sig på en mysig resa tillsammans – se bilderna här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

Filip Lamprecht och dansaren Linn Hegdal har varit ett par i över ett år, meddelade de för någon månad sen på sina Instagram-konton.

”1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev Filip då.

Paret blev snabbt nära vänner då de var danspartners och dessutom kammade hem hela kalaset, i Let's Dance. Då var de båda i en relation sedan innan, men när de tog slut så fann de varandra.

Sedan dess har mycket i turturduvornas liv. De har bland annat firat midsommar ihop, varit på flera resor och Linn har också varit med på flera av Filips familjetillställningar.

Kärleken sprudlar mellan Filip Lamprecht och Linn Hegdal

Nu visar Linn och Filip upp lyckan. De har nämligen tagit sig till skidbacken med Linns familj och njuter av spåren i backen. Filip har publicerat ett inlägg på Instagram där han beskriver glädjen.

”I bilen på väg hem efter tre ljuvliga dagar i vinterland! Hujedamej vad lycklig jag blir av att stå på ett par skidor. Hoppas ni har en skön söndag!”

I flera av bilderna syns Linns bror Ludvig Hedgal och Linn och Filip delar en mysig stund i skidbacken.

Filip Lamprechts nya lägehet – Linn Hegdals stöd

Nyligen visade Filip upp sin nya lägenhet. Som han fixar och donar i för fullt.

Huruvida Linn bor där med honom på heltid eller inte, är oklart, men hon verkar väldigt närvarande i hur processen framskrider.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT, INSTAGRAM

Annons