LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par – firar 1 år

26 jan, 2024 
Filip Lamprecht och Linn Hegdal dansade tillsammans i Let's dance 2021.
Nu är de ett par!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Linn Hegdal upp bredvid Filip Lamprechts sidaBrand logo
Här dyker Linn Hegdal upp bredvid Filip Lamprechts sida

I ungefär ett år har det spekulerats i att Filip Lamprecht, 26, och Linn Hegdal, 28, skulle vara ett par. Nu visar det sig att misstankarna har stämt. De är nämligen ett par!

”1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skriver Filip på Instagram.

Filip och Linn dansade tillsammans i Let's dance 2021 och kammade hem hela kalaset.

Redan då började folk misstänka att det var mer än vänskap mellan dem. Men eftersom de båda var i relationer då så stämde det aldrig. Men med tiden har Filip gjort slut med dåvarande flickvännen Peg Parnevik, 28, och Linn har gjort slut med sin dåvarande pojkvän Jacob Persson.

Så har Filip och Linn dolt relationen

Filip och Linn har nu varit ihop i ett år och de har minst sagt hunnit uppleva en hel del tillsammans redan. De har bland annat firat midsommar ihop, varit på resor och Linn har varit med på många av Filips familjetillställningar.

Men framför allt drog misstankarna igång när Filip och Linn kom tillsammans på Lasse Berghagens begravning. De höll då varandra i handen.

Men trots alla tecken på ett förhållande mellan dem så har de hållit kärleken hemlig – fram tills nu!

Filip och Linn blev ihop den 26 januari 2023.

FOTO: TT, Instagram

Annons