LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens extremt dyra gåva till sönerna chockar: ”Överraskade killarna”

25 mar, 2024 
Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht är på semester i Maldiverna. Men på vägen dit överraskades Filip av sin mamma av en generös gåva!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's danceBrand logo
Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's dance

Kristin Kaspersen, 54, och äldsta sonen Filip Lamprecht, 26, har idag en mycket nära relation till varandra, något de tidigare berättat om. Med det sagt brukar de ofta umgås och spenderar en hel del tid ihop.

Ibland passar de dessutom på att skämma bort varandra, något Kristin nu överraskar sin son med.

Kristin Kaspersens exklusiva gåva till Filip Lamprecht

På Instagram delar Kristin nämligen en bild på Filip då han står i ett flygplan och har ett stort leende på läpparna. Hon har nämligen överraskat honom med flygbiljetter i business class!

Annons

”Filip Lamprechts leende när jag överraskade killarna med en uppgradering på flyget. Älskar att se den glädjen!”, skriver hon till bilden och fortsätter därefter förklara:

”Filip har sjukt långa ben och sist hade han typ knän under hakan i sex timmar. Klagade inte en sekund... Men nu hade jag poäng att gradera upp så fick bättre platser denna gång.”

Instagram

Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht på lyxresa

Men hur kommer det sig då egentligen att de var på ett plan? Jo, det är ju nämligen så att Kristin, Filip, och yngre sonen Leon Kaspersen, åkt iväg på både semester och jobb. De befinner sig nu på Soneva Jani, vilket är en lyxö i Maldiverna.

Annons

I skrivande stund har de hunnit landa och komma fram till sitt resmål, något Filip även visat upp på sin Instagram. I en video syns han hoppa i en stor pool, precis framför det klarblåa havet.

Instagram

FOTO: Instagram / TV4Play

Annons