LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter kärlekslyckan med Linn – nu visar Filip Lamprecht upp lyxlägenheten

13 feb, 2024 
Linn Seipel
filip lamprecht linn hegdal lägenhet
Filip Lamprecht visar upp bilder från nya lyxlägenheten, där det verkar vara så att han bor tillsammans med flickvännen Linn Hegdal!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht och dansaren Linn Hegdal har varit ett par i över ett år, meddelade de nyligen på sina Instagram-konton.

”1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev Filip då.

Paret träffades första gången 2021, då de var danspartners och dessutom kammade hem hela kalaset, i Let's Dance. Då var de båda i en relation sedan innan, men när de tog slut så fann de varandra. Sedan dess har mycket i turturduvornas liv. De har bland annat firat midsommar ihop, varit på flera resor och Linn har också varit med på flera av Filips familjetillställningar.

Annons

Filip Lamprecht och Linn Hegdals stora steg i relationen – tillsammans i nya lägenheten

Nu verkar Linn och Filip ha tagit nästa steg i sin relation. Filip har nämligen flyttat in i en ny lägenhet, som han fixar och donar i för fullt. Huruvida Linn bor där med honom på heltid eller inte, är oklart, men hon verkar väldigt närvarande i hur processen framskrider. Nyligen lade Linn upp en bild där de var och shoppade möbler tillsammans.

”Jakten efter ny soffa”, skriver Linn Hegdal i till en bild på Filip i en story på Instagram.

Filip gav också sina följare en ordentlig tur i nya lyxiga lägenheten, då han nyligen laddade upp ett flertal bilder som visar hur fint det börjar bli.

”Sakta men säkert börjar min lägenhet äntligen bli mitt hem!! En del grejer kvar av grovgörat men är SÅ GLAD att äntligen börja få ta in inredning i lägenheten! Dock svårt att bestämma mig med mycket så kan komma att rådfråga er lite här kommande”

Annons

Följarnas reaktioner – detaljen i Filip Lamprecht hem sticker ut

I kommentarsfältet haglar det positiva reaktioner. Många reagerar på att de tycker det är så fint, och att han är så duktig som fixar själv.

”Duktig kille”, skriver en.

”Ser jätte fint ut. Kramar till er”, skriver en annan.

Sedan är det en sak som särskilt sticker ut – nämligen valet av lampor.

”Lamporna är superfina! Var har du köpt dem?!”. frågar en.

”Så snyggt härliga lampor”, skriver en annan.

”Så snygga lampor! Undrar också vart de är köpt”, skriver en fjärde.

Filip Lamprecht sätter upp de fina lamporna.

FOTO: TT, Instagram

Annons