Filip Lamprechts starka ord om mamma Kristin Kaspersen – efter stora händelsen

FILIP LAMPRECHT, KRISTIN KASPERSEN
Exklusivt

Filip Lamprecht och hans mamma Kristin Kaspersen finns där för varandra i ur och skur. Under Let's dance-tiden var Kristin ett stort stöd för Filip, men nu är det Filips tur att stötta tillbaka. Nu berättar han för Hänt om de starka känslorna.
0:58

Efter reklamen: Allt du vill veta om Filip Lamprecht

(0:58)

Filip Lamprecht, 24, är en av Sveriges mest folkkära personer och med sin vinst i Let's dance 2021 fångade han svenska folkets hjärtan.

Filip är son till Kristin Kaspersen, 52, och Martin Lamprecht, 58, och under många år gick han under benämningen "kändis-sonen". Men i Let's dance fick tittarna se honom och hans otroligt härliga personlighet fick äntligen lysa igenom och han blev Filip med hela svenska folket.

Men det var inte det enda som det snackades om under Filips tid i Let's dance. Vid den tidpunkten var han nämligen tillsammans med Peg Parnevik, 26, sedan drygt sex år tillbaka. Men tyvärr fick Peg ta en stor sociala medier-smäll under Filips resa i Let's dance och romansrykten som cirkulerade gjorde att Peg mådde riktigt dåligt.

Exklusivt
Åldershånet i Farmen – tittarnas starka reaktioner

Filip Lamprecht om tuffa tiden med Peg Parnevik

Filip har tidigare berättat om hur orättvist det var för Peg och att uppmärksamheten riktades åt helt fel håll, när det egentligen var hans Let's dance-resa som skulle stå i centrum.

Efter Let's dance kom beskedet att Peg och Filip gjort slut och det kan ha förklarat en del till varför Peg inte uppmanade folk att rösta på Filip.

Men någon som definitivt satt och hejade på Filip hemma i soffan och visade sin fulla support var ingen mindre än hans mamma Kristin Kaspersen. På hennes sociala medier kunde man se henne marknadsföra Filip under varenda sändning!

Sedan dess har mycket hänt och Peg funnit kärleken på nytt i musikproducenten Jesper Nicklasson, 26, men när det kommer till Filip är det oklart hur det står till på kärleksfronten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filips ord om stoltheten över mamma Kristin

När Hänt träffar Filip på röda mattan till Idrottsgalan på SVT, så berättar han nämligen att kärlekslivet inte är något han vill prata om. Men han pratar desto hellre om sin fantastiska mamma Kristin – som är programledare för Idrottsgalan.

Och det är inte första gången som Kristin leder den prestigefulla galan. Faktum är att hon lett den hela tio gånger tidigare.

– Vi är glada att vara här och få ge den support, speciellt när vi är båda två här, säger Filip och vinkar till sig sin lillebror Leon Fahlén Kaspersen, 17.

Hur stöttar ni mamma ikväll?

– Vi stöttar henne jättegärna. Det är jättekul. Ja men hon kör ju 11 av 22 nu, så att hon är ju uppe i 50 %, vilket är hälften av alla idrottsgalor, säger en stolt Filip Lamprecht till Hänt.

LEON KASPERSEN FAHLÉN, KRISTIN KASPERSEN, FILIP LAMPRECHT

Kristin tajmade in sin entré på röda mattan och överraskade sina söner när de fotades på röda mattan.

Christine Olsson/TT

LÄS OCKSÅ: Lassemans och Thereses bakslag med nya huset

LÄS OCKSÅ: Tittarnas frågor om Jennys relation till kocken: ”Varför?”

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!