ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Filip Lamprechts starka ord om mamma Kristin Kaspersen – efter stora händelsen

17 jan, 2022 
FILIP LAMPRECHT, KRISTIN KASPERSEN
Filip Lamprecht och hans mamma Kristin Kaspersen finns där för varandra i ur och skur. Under Let's dance-tiden var Kristin ett stort stöd för Filip, men nu är det Filips tur att stötta tillbaka. Nu berättar han för Hänt om de starka känslorna.
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, 24, är en av Sveriges mest folkkära personer och med sin vinst i Let's dance 2021 fångade han svenska folkets hjärtan.

Filip är son till Kristin Kaspersen, 52, och Martin Lamprecht, 58, och under många år gick han under benämningen "kändis-sonen". Men i Let's dance fick tittarna se honom och hans otroligt härliga personlighet fick äntligen lysa igenom och han blev Filip med hela svenska folket.

Men det var inte det enda som det snackades om under Filips tid i Let's dance. Vid den tidpunkten var han nämligen tillsammans med Peg Parnevik, 26, sedan drygt sex år tillbaka. Men tyvärr fick Peg ta en stor sociala medier-smäll under Filips resa i Let's dance och romansrykten som cirkulerade gjorde att Peg mådde riktigt dåligt.

Annons

Filip Lamprecht om tuffa tiden med Peg Parnevik

Filip har tidigare berättat om hur orättvist det var för Peg och att uppmärksamheten riktades åt helt fel håll, när det egentligen var hans Let's dance-resa som skulle stå i centrum.

Efter Let's dance kom beskedet att Peg och Filip gjort slut och det kan ha förklarat en del till varför Peg inte uppmanade folk att rösta på Filip.

Men någon som definitivt satt och hejade på Filip hemma i soffan och visade sin fulla support var ingen mindre än hans mamma Kristin Kaspersen. På hennes sociala medier kunde man se henne marknadsföra Filip under varenda sändning!

Sedan dess har mycket hänt och Peg funnit kärleken på nytt i musikproducenten Jesper Nicklasson, 26, men när det kommer till Filip är det oklart hur det står till på kärleksfronten.

Filips ord om stoltheten över mamma Kristin

När Hänt träffar Filip på röda mattan till Idrottsgalan på SVT, så berättar han nämligen att kärlekslivet inte är något han vill prata om. Men han pratar desto hellre om sin fantastiska mamma Kristin – som är programledare för Idrottsgalan.

Annons

Och det är inte första gången som Kristin leder den prestigefulla galan. Faktum är att hon lett den hela tio gånger tidigare.

– Vi är glada att vara här och få ge den support, speciellt när vi är båda två här, säger Filip och vinkar till sig sin lillebror Leon Fahlén Kaspersen, 17.

Hur stöttar ni mamma ikväll?

– Vi stöttar henne jättegärna. Det är jättekul. Ja men hon kör ju 11 av 22 nu, så att hon är ju uppe i 50 %, vilket är hälften av alla idrottsgalor, säger en stolt Filip Lamprecht till Hänt.

LEON KASPERSEN FAHLÉN, KRISTIN KASPERSEN, FILIP LAMPRECHT
Kristin tajmade in sin entré på röda mattan och överraskade sina söner när de fotades på röda mattan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons