ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter åldershånet i Farmen – orden väcker starka reaktioner hos tittarna

17 jan, 2022 
FARMEN 2022
Farmen 2022 fick kritik för att ha en generellt sett låg ålder bland deltagarna. Men nu har vinden vänt och tittarna jublar över att nya deltagare kommit in.
”Äntligen kliver dom äldre in”, skriver en person.
Annons
Mystiskt försvinnande i Farmen: ”Tjuven fortfarande lös”Brand logo
Mystiskt försvinnande i Farmen: ”Tjuven fortfarande lös”

Årets säsong av Farmen är i full gång och bland deltagarna finns alltifrån konstnärer till säljare. Att jobba som doula är däremot något som verkar vara en trend bland årets farmare, både Victoria Verovic Larsson, 27 och Gerty Borg, 61, har nämligen det som yrke.

Farmen 2022 utmärker sig lite från tidigare säsonger på så sätt att ett gäng kom till Farmen lite före ett annat gäng. Det här första gänget fick då en del kritik för att åldern bland dem ska ha varit ganska låg.

”Hoppas verkligen att det kommer in lite andra deltagare, det är ju typ folk i samma åldersgrupp, ganska lika i kroppsform, vart är mångfalden? Kändes ju mer som man kollade på big brother eller Paradise hotel...”, skrev en person då.

Annons

Farmen-Abel om att komma in på Farmen senare

Men nu är det ändring på den saken och lite äldre deltagare har gjort entré på Farmen! En av de nya deltagarna är Abel Kakeeto, 44, och när Hänt når honom berättar han om känslorna över att komma in lite senare än de andra.

– Det kändes faktiskt jobbigt. Det gör så att på något sätt så känner de andra sig ännu tightare för då har ju de något gemensamt som de kan enas om. Det var lite tufft, det krävs väldigt mycket socialt samspel. Man måste backa undan lite, för de kunde vara lite mer framåt, säger Abel till Hänt och fortsätter:

– Det är lite som att de äger det och har varandra, känns det.

I kvällens program blir det märkbart att de tidigare farmarna kände sig hemma på gården. I programmet säger deltagaren Levin Larsson, 31, att någon trodde att Pensionärernas riksorganisation (PRO) var på besök.

Annons

– När jag såg fyra personer sitta på farstun och jag hörde någon av oss i ledet säga att "PRO var på besök", då kände man ju typ att det var ett skämt. Man såg liksom grått hår och typ gamlingar. Jag trodde inte det var på riktigt först, jag tänkte att det var någons mormor eller farmor, säger Levin i programmet.

Starka tittar-reaktioner efter att nya deltagare kom in

Även om de ursprungliga farmarna var aningen skeptiska till de äldres entré i programmet så är tittarna desto gladare! På sociala medier jublar TV4-tittarna nu över att nya ansikten kommit in i programmet.

”Äntligen kliver dom äldre in”, skriver en person.

”Äntligen nu får skitungarna något att bita i”, skriver en annan.

”Bra de kom in lite äldre som kan röra runt i grytan. Lycka till”, önskar en tredje.

FARMEN 2022
De nya deltagarna väntade på trappan när det första gänget såg dem.

FOTO: TV4

Annons