Filip Lamprecht och Linn Hegdal återförenade på Kristallen 2021

FILIP LAMPRECHT OCH LINN HEGDAL

Filip Lamprecht och Linn Hegdal vann Let's dance 2021 tillsammans.
Sedan dess har de fortsatt umgåtts en hel del.
Nya bilderna visar duons senaste återförening!

Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 25, blev årets vinnare av Let's dance och har sedan vinsten synts umgås en hel del, bland andra med andra deltagare som Kristina ”Keyyo” Petrushina och proffsdansaren Hugo Gustafsson.

Nu har en hel sommar gått och Linn var bland annat i Järvsö med Filip och Keyyo för lite semester i juni. Men under tv-galan Kristallen återförenades Filip och Linn igen då Let's dance var nominerat till priset Årets underhållningsprogram. Dock blev det ingen Kristall för Filip eller Linn då TV4:s Masked Singer istället kammade hem vinsten.

Men Linn och Filip var glada ändå, se duons glädjande återförening under galan här!

FLYTTAR Biancas hårda ord till Pernilla i direktsändning

Filip Lamprecht och Linn Hegdal skrev historia i Let's dance 2021

En sak som kanske inte så många känner till är att Filip Lamprecht tillsammans med Linn Hegdal skrev historia i årets säsong. Det är första gången en proffsdansare vinner två år på raken. Ifjol dansade nämligen Linn med artisten John Lundvik och vann hela tävlingen även då.

Även Filip skrev historia i år, då det är första gången någonsin i Let's dance historia två från samma familj tar hem förstaplatsen. Mamma Kristin Kaspersen vann 2019 med proffsdansaren Calle Sterner.

”Finner fortfarande inga ord. Vi vann Let's dance igår? Det är helt otroligt!!!! Tack för ALLT ni har gjort för oss- röstat, peppat och hejat från dag ett! Ni skriver helt otroligt fina meddelanden och jag blir verkligen så himla rörd”, skrev Linn Hegdal efter vinsten i Let's dance 2021.

Peg Parnevik om romansryktet mellan Filip och Linn

Det blev dock inte bara skriverier om Linn och Filips dans under Let's dance. Det började även spekuleras i om de bara var vänner – eller mer än så. Detta fick Filip Lamprechts dåvarande flickvän Peg Parnevik, 26, att ryta ifrån.

”Det räcker nu! Jag har fått nog. Jag är i en relation med Filip, Linn är en relation med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller meddelande om det kommer jag börja bli otrevlig”, skrev Peg på Instagram i samband med pojkvännens medverkan i programmet.

Ett par veckor senare gick Peg Parnevik och Filip Lamprecht ut med nyheten att de inte längre är ett par.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Filip Lamprecht och Linn Hegdal återförenades under Kristallen

Filip och Linn återförenades senast under Kristallen-galan som direktsändes den 27 augusti från Cirkus i Stockholm.

Ett par gånger filmades dessutom Filip med sitt Let's dane-gäng. Tyvärr blev det igen vinst för produktionen, men Filip och Linn hängde inte läpp för det utan strålade tillsammans under galan och på röda mattan.

Även programledare Petra Mede var med på plats och dök upp på röda mattan med Filip och Linn.

Filip Lamprecht med Linn Hegdal och Petra Mede.

FOTO: Karin Törnblom/TT


Filip och Linn fångades även snyggt av kameran skrattandes tillsammans med Anis Don Demina, 28, som kom på andraplats i Let's dance.

Filip, Linn och Anis.

FOTO: SVT

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts nya bilder på Instagram väcker starka reaktioner

LÄS OCKSÅ: Därför blev Peg Parneviks Instagramkonto borttaget

FOTO: Karin Törnblom/TT / Claudio Bresciani / TT

Senaste nytt