Filip Lamprecht och Let's dance-Linn Hegdals stora glädjebesked

Filip och Linn

Filip Lamprecht och Linn Hegdal verkar minst sagt ha funnit varandra under Let's dance 2021.
För nu kommer den forna dansduon med en stor och glädjande nyhet.
”Äntligen”, skriver Filip.
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria
Slå på ljud

Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 26 var de två som tog hem hela Let's dance 2021. Detta efter en mycket jämn final mot Anis don Demina och Katja Lujan Engelholm.

Förutom att Filip och Linn Hegdal vann så blev de också väldigt tajta under inspelningen. Profilerna har öppet stöttat varandra med vackra meddelanden på Instagram. Och följarna har spekulerat kring huruvida de två vännerna är ett par eller inte.

Men Filips dåvarande flickvän Peg Parnevik tröttnade tillslut på spekulationerna och valde att sätta ned foten. I ett inlägg på Instagram skrev hon vid tillfället:

”Det räcker nu! Jag har fått nog. Jag är i en relation med Filip, Linn är en relation med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller meddelande om det kommer jag börja bli otrevlig.”

Filip och Linns stora nyhet – startat egen insamling till Musikhjälpen

Efter programmet har Filip och Linn umgåtts med varandra en hel del, bland annat i Järvsö med flera andra Let's dance-deltagare. Men nu kommer de med ett större besked: de har en helt egen bössa till årets Musikhjälpen!

Folk kan bidra med pengar och genom att skänka en slant är man med och tävlar om att få dansa med duon.

På Musikhjälpens hemsida står det:

”De tog hela Sverige med storm när de kammade hem vinsten i årets ”Let’s dance”, vi pratar naturligtvis om Filip Lamprecht och Linn Hegdal! Nu har du chansen att spendera en dag med dansparet inklusive frukost, lite dans och härligt häng. Dessutom bjuder de dig på en hotellnatt!

Genom att skänka minst 50 kronor är du med och tävlar om denna once in a lifetime-upplevelse!”

Linns och Filips ord om beslutet: ”Äntligen”

På Instagram väljer de att berätta om bössan:

”Nu äntligen är vår Musikhjälpen-bössa igång. In och lägg erat bidrag för en värld utan barnarbete. Alla bidrag gör skillnad”, skriver Filip.

Länk till bössan hittar du här: Filip och Linns bössa

FOTO: INSTAGRAM/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN