Melissa Horns lögn för Thomas Stenström i Så mycket bättre 2021

MELISSA HORN, THOMAS STENSTRÖM

Melissa Horn och Thomas Stenström är värdpar för årets säsong av Så mycket bättre. Det märks att duon kommit varandra nära men i säsongsavslutningen får Melissa för sig att såra Thomas.
– Det här är det elakaste någon gjort mot mig, säger Thomas Stenström i programmet.

Årets säsong av Så mycket bättre lider mot sitt slut och i det allra sista avsnittet för säsongen bjuds det på en hel del överraskningar och mål som äntligen nås.

Thomas Stenström, 33, och Melissa Horn, 34, har varit värdpar för årets säsong och har befunnit sig på Gotland under hela inspelningsperioden. Thomas har tidigare berättat hur det känns att axla rollen som värd och upplevelsen av Grå gåsen på Gotland.

– Jag hade inte några förväntningar eller bilder av hur det skulle vara. Men jag måste säga att det har varit en fantastisk fin grej. Det är mycket grymma människor här, som har lagt ner tid på samma grejer jag lagt ner på, sa han i somras till Expressen.

Under den här säsongen har det i vanlig ordning bjudits på härliga tolkningar och intressanta samtal. Några av artisterna som varit på plats är bland annat Casper Janebrink, 51, Peter Jöback, 50, Siw Malmkvist, 84, och Cherrie, 30.

Melissa Horns överraskning till Thomas Stenström

Men folk har kommit och gått och det är bara Thomas och Melissa som bestått. I det allra sista programmet verkar Melissa vilja uppmärksamma sin vänskap som hon fått med Thomas och ge honom en present. Det enda problemet var bara att presenten var en lögn och uppskattades inte för fem öre av Thomas.

– Thomas, jag har en present till dig, säger Melissa i programmet.

Thomas blir helt ställd och man kan se lyckan i hans ögon när han ser att Melissa plockar upp en påse med Svenska fotbollslandslagets logga på. När Så mycket bättre spelades in var Sverige mitt uppe i att spela EM, som egentligen skulle spelats förra sommaren, men ställdes in på grund av covid.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Melissa förklarar att presenten inte egentligen är ifrån henne, utan från några idoler som Thomas gillar.

– Alltså, det är inte riktigt från mig, det är ifrån några grabbar som du gillar, säger Melissa och visar upp att presenten är en landslagströja med autografer på.

– Nej nej nej, sluta nu, utbrister Thomas och fortsätter:

– Alltså vad händer? Jag blir starstruck av division 2-spelare liksom.

Tareqs första ord om skilsmässan – svåra beslutet

Thomas Stenströms ilska efter Melissa Horns lögn

Men direkt efter får tittarna ta del av Melissas lögn, det var inte alls spelarna som hade skrivit sina autografer, istället hade hon skrivit dem själv ihop med Daniel Adams-Ray, 38.

Efter ett tag kan Melissa inte längre hålla masken och hon avslöjar sin lögn. Thomas blir rejält besviken.

– Det var så fint att se dig bli så glad för den där fotbollströjan, men jag kan inte ljuga. Vi ska fixa till dig så att du får de riktiga autograferna, men det där var inte de riktiga, säger Melissa och Thomas bryter ihop:

– Det här är det elakaste någon har gjort mot mig, säger han.

Thomas berättar mer om besvikelsen, men hävdar att Melissa och Daniel inte är särskilt insatta i fotboll – så att de inte förstår allvaret.

– Jag är så otroligt besviken. Alltså, men de kan ju inte hjälpa det heller, de har ju ingen aning. Men folk där hemma vet, det sitter folk där hemma nu och bara lider med mig. Men de här stackarna har ju ingen jävla aning om vad det här betyder, säger Thomas i programmet.

THOMAS STENSTRÖM

Thomas blev rejält lurad av Melissas kupp.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Nya bilderna på kungen får folket att rasa – upptäckten

LÄS OCKSÅ: Efter kärlekslyckan – Tareqs plötsliga glädjebesked

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!