LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tareq Taylors glädjebesked: Det blir en säsong 2 av Tareq Taylors matresa

18 dec, 2021 
tareq taylors matresa säsong 2
Tareq Taylors kom nyligen med ett glädjebesked.
Det blir en säsong 2 av succén Tareq Taylors matresa!
Nu berättar stjärnkocken om nya säsongen.
Annons
Tareq Taylors okända namnbyteBrand logo
Tareq Taylors okända namnbyte

En av Sveriges mest älskade och folkkära profiler just nu är stjärnkocken Tareq Taylor, 52, som nyligen hittat kärleken på nytt! Så roligt för honom, stort grattis!

Många kan känna igen Tareq från SVT-programmet Tareq Taylors matresa där kocken, tillsammans med sin far Seif och sin bror Zafer, reser till faderns hemland. De återbesöker platser från uppväxten och upplever landets matkultur.

Tareq Taylor avslöjar: Det blir en säsong 2 av Tareq Taylors matresa

När Tareq Taylor gästade podcasten TV-fabriken avslöjade han att det kommer en fortsättning av succén Tareq Taylors matresa.

– Vi har suttit i ett antal möten och vi ska iväg igen. Det är tanken. Januari är satt som ett preliminärt datum, eller vi jobbar i alla fall efter det. Så hoppas vi att pandemin inte får ytterligare kraft. För då kan det bli att det blir stopp på den biten, säger Tareq i podden.

Men det blir en till säsong med samma upplägg?

– Ja, vi ska iväg igen. Inte samma plats kanske, men vi ska iväg igen.

Tareq Taylors matresa på SVT
Grabbarna i Tareq Taylors matresa.

Så är känslorna inför säsong 2 av Tareq Taylors matresa

Kommer säsong 2 bli lika rosad som den första? Tareq menar att det bara är att vara sig själv och sen får det bli som det blir.

Annons

– Jag är väl av den uppfattningen att det enda man kan bjuda på är sig själv. Sen så är det vad det är liksom. Så det får man ju göra fullt ut, varje gång, säger Tareq Taylor i TV-fabriken och fortsätter:

– Och förr eller senare så kanske någon säger 'men nu har jag sett det där igen', och det är ju inte så konstigt. Det är ju samma människa i så fall som står där, det finns inte mer personlighet. Så det blir väl lite vad det blir. Men det enda man kan göra det är att göra det ärligt och så gott man kan, och inte försöka att lägga filter på massa saker och ting. Och tänka att det ska passa eller det ska vara slipat på ett visst sätt, eller göra det mer extremt för sakens skull. Det blir bara konstigt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

Annons