Felix Herngrens lyxsemester med familjen – bilderna visar

Felix Herngren, Clara Herngren

Felix Herngren och familjen har nyligen varit på en lyxig semester och åkt runt i fina båtar. Nu visar hustrun Clara Herngren upp de fantastiska bilderna från resan.

Felix Herngren, 54, är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och är kanske främst känd för sin roll som Alex i Solsidan. Han har dessutom varit med och skrivit serien, så att det går minst sagt bra för honom är det ingen fråga om.

Solsidan är dock inte den enda serien som Felix är inblandad i. Det är nämligen han som också ligger bakom succéserien Bonusfamiljen.

Av serierna att döma så verkar Felix väldigt intresserad av stora familjer och att skildra verkligheten hos människor. Faktum är att han själv också har en stor familj som han gärna umgås med.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

OTÄCKT Pernilla om inbrottet i hemmet – ovärderligt stöldgods

Felix Herngren är pappa till sex barn

Totalt är Felix pappa till hela sex barn. Sedan 16 år tillbaka är han gift med hustrun Cara Herngren, 47, och tillsammans har de barnen Bill, 15, och Iris, 10, och Lisa, 8.

Innan Felix träffade Clara var han gift med ex-hustrun Jenny Myrberg och med henne fick han också tre barn. Närmare bestämt döttrarna Fanny, 30, och Vera, 25, och sonen Leo, 20.

Av alla barnen så är det bara de tre yngsta som fortfarande bor hemma hos föräldrarna i deras våning på Östermalm. Hänt har tidigare rapporterat om vad de alla barnen gör idag och hur de ser ut.

Lyxiga semestern med familjen – bilderna visar

Men nu är det alltså semestertider som gäller för Felix, Clara och de yngre barnen, och familjen har gett sig av till den lyxiga delen av Sverige, nämligen Västkusten. Där har de synts njuta av det fina vädret och de har åkt runt i en stor båt. Nu berättar Clara om den härliga semestern samtidigt som hon passar på att visa upp sina fina dagar.

”Bästkusten! Du kunde inte gjort dig i vackrare skrud!”, skriver hon på Instagram.

Och i kommentarsfältet får hon väldigt fin respons. Det är många som skickar kärlek och verkar även vara väldigt sugna på att också ta sig en tripp till de lite västligare delarna av Sverige.

”Fint”, skriver Anja Pärsons fru Filippa.

”Ni är så fina!”, skriver Carolina Gynning.

”Vilka modeller sen då!”, skriver Felix lillasyster Moa Herngren.

LÄS OCKSÅ: CHOCK Bingos erkännande om Katrin efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Christina Schollins ovanliga bild med barnbarnet Tim

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!