LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Felix Herngren har 6 barn – så ser sönerna och döttrarna ut idag

02 apr, 2021 
Ola Brising
Felix Herngrens barn
Felix Herngren har en framgångsrik karriär som komiker, skådespelare och regissör bakom sig.
Han har även hunnit bilda en stor familj genom åren – så här lever hans barn idag!
Annons
Allt du behöver veta om – Masked Singer SverigeBrand logo
Allt du behöver veta om – Masked Singer Sverige

Felix Herngren, 54, har hela sex biologiska barn. De tre äldsta fick han med ex-frun Jenny Myrberg och det tre yngsta har han med sin nuvarande fru Clara Herngren, 47. Här är en kort överblick av hur de ser ut idag och var du kan ha sett dem tidigare. För alla utom yngsta dottern har faktiskt varit med i någon eller flera av pappa Felix produktioner.

Fanny Herngren-Rosén, 30:

Fanny är vuxen sedan länge och har gått i föräldrarnas fotspår. Hon jobbar med filmproduktion för bolaget Söderberg Agentur och hade en liten statistroll som flygvärdinna i pappa Felix film Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann 2013.

Fanny är gift med William Rosén, 32, som jobbar som förvaltare på företaget Broadgate Asset Management. Makarna har dottern Milou, 1, tillsammans och bor på Kungliga Djurgården i Stockholm. Fanny har själv valt att vara privat på sina sociala medier men hennes syster Vera delade nyligen en bild på henne när hon fyllde 30 år.

Vera Herngren, 25:

Vera bor i Vasastan i Stockholm, jobbar även hon med film och hade en liten biroll i pappa Felix film Varannan vecka 2006. I hans film Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann 2013 var hon med som statist i rollen som en maskerad kanin. Vera har även jobbat som regiassistent för Netflix-serien Störst av allt och debuterade som reklamfilmsregissör med en reklamfilm för Johnny´s Mayo våren 2020.

Annons

När det kommer till privatlivet är Vera tillsammans med musikproducenten Carl Rydén, 26, som bland annat har jobbat med stora internationella artister som Ricky Martin, David Guetta och Galantis & NGHTMRE. Vera delar gärna bilder på sina nära och kära på Instagram men inte på sig själv. Men när hon fyllde år för några veckor sedan blev hon hyllad av hennes bonusmamma Clara.

Leo Herngren, 20:

Leo bor i Saltsjöbaden utanför Stockholm och jobbar som kundansvarig på låneförmedlingsfirman Zensum AB. Även han var med i Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann där han hade en statistroll som en pojke på kyrkogården. Och precis som storasyster så blev även han hyllad av sin bonusmamma på födelsedagen.

Bill Herngren, 15:

Bor hemma hos föräldrarna på Östermalm i Stockholm. Bill hade en statistroll som en pojke som skrek i Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Och när han fyllde 15 år så fick han kärlek öst över sig av sin mamma.

Iris Herngren, 10:

Iris bor hemma hos föräldrarna på Östermalm i Stockholm och är det av barnen som synts mest i tv eftersom hon i Solsidan spelar Alex (Felix Herngren) och Annas (Mia Skäringer) dotter Wilma. Hon har även bland annat varit med i Netflix-serien Störst av allt. I somras firade de midsommar i solen och då passade mamma Clara på att dela en fin bild på Iris och lillasyster Lisa.

Lisa Herngren, 8:

Bor hemma hos föräldrarna på Östermalm och är den enda av barnen som än så länge inte har hunnit varit med i någon av sin pappas filmer.

Annons