TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Viktor Bergström om kärleken idag – nu avslöjar han

28 jan, 2023 
Viktor Bergström i Farmen
Viktor Bergström har både upprört och engagerat tittarna i årets Farmen.
Men hur ser hans kärleksliv ut idag efter dramatiken på gården?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Viktor Bergströms stora chock över det plötsliga beskedetBrand logo
Farmen-Viktor Bergströms stora chock över det plötsliga beskedet

Inspelningarna av Farmen äger rum under sommaren och det har nu gått nästan ett halvår sedan de lämnade gården i Småland för att återgå till vardagen där Viktor jobbar på en skola.

Men hur ser hans kärleksliv ut idag? Nu svarar han på frågan.

– Jag är ju singel, och just nu fokuserar jag mer på mig själv. Jag planerar ingenting eller jagar för att träffa någon, berättar Viktor i en intervju med Hänt.

Viktor Bergström om att hitta kärleken – framtiden i tv

Trots kritiken som Viktor har fått utstå så har det inte fått honom att vilja försvinna från rampljuset – snarare tvärtom. Han berättar i en intervju med Hänt att han mer än gärna vill fortsätta att medverka i tv framöver. Kanske det blir ett dejtingprogram?

Annons

– Jag vill ju fortsätta med tv-biten. Jag är inte klar med det utan jag vill fortsätta köra. Skulle jag hitta kärleken i något sådant eller bara skulle hitta den någon annanstans så tar jag det som det kommer. Man ska inte jaga nånting.

Fortsatt så berättar Viktor att han varit singel i lite mer än ett år och trivs bra som det – men blir han kär så blir han kär.

– Jag har väl varit singel i lite mer än ett år. Men som sagt jag jagar inte förhållanden. Utan blir jag kär, så blir jag kär.

Har inte bara fått utstå kritik: ”Det är väl trevligt

Att medverka i tv-program bidrar inte sällan till att man kanske får lite extra uppmärksamhet än vad man är vad vid – och för Viktor är det inget undantag.

Även om det riktats en hel del kritik mot honom så finns även de som hört av sig i ett annat syfte berättar Viktor.

– Jag har fått en del meddelanden. Det är väl mest tjejer som har börjat följa mig på sociala medier har jag konstaterat. Men det är ingenting jag skryter om eller ens tänker på. Men det är väl trevligt att de visar ett trevligt intresse istället för hat, säger Viktor.

FOTO: TV4

Annons