farmen 2023

Farmen-Nebil om relationen till deltagaren – ska på resa ihop

Farmen-Nebil om relationen till deltagaren

Det var många starka vänskapsband som knöts i Farmen 2023.
Nu berättar Nebil Davidsson om den inplanerade resan tillsammans med deltagarna.
– Vi ska på...

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theoz om relationen till Elov och Beny: ”Lite arg”
0:34

Efter reklamen: Theoz om relationen till Elov och Beny: ”Lite arg”

(0:34)

Slå på ljud

Finalen av Farmen 2023 närmar sig med stormsteg och nu är det bara ett fåtal dagar kvar innan det är dags att göra upp om vem som kammar hem priset som årets farmare och får åka hem en halv miljon kronor rikare.

Det blev en dramatisk uppgörelse på Tinget i förra veckans avslutning och hela tre personer fick lämna gården och bege sig mot Torpet.

De farmare som i skrivande stund återstår på gården är Nebil Davidsson, 39, Tora Brandström, 24, Sandra Öder, 27, Asiatou Touray, 27, och Sebastian Västerlund, 30, som krigar för att ta sig till kommande finalvecka.

Säsongen har hittills kantats av intriger, pakter, romansrykten men det har även formats starka vänskapsband på gården – som följt med deltagarna hem från Farmen.

Relationen mellan Viktor och Eddie efter Farmen

Några som kom varandra extra nära inne under Farmen-resan är Viktor Bergström, 28, Eddie Gecer, 46, och Jan-Christer "JC" Nilsson, 68, som fick en fin vänskap till varandra och trots att de bor i olika städer så lyckas de hålla kontakten med varandra.

När Hänt tidigare pratat med Viktor berättar han om relationen till Eddie idag.

– Alltså vi ringer varandra varje dag och pratar. Vi försöker få igång någonting också så att vi kan hamna i samma program igen. Vi är skitbra vänner!, säger han till Hänt.

Trion brukar även sända live ihop på Instagram och har hintat om att de har storslagna planer på gång framöver, men vad det är förblir en hemlighet en stund till.

Nebil avslöjar resan ihop med deltagarna – efter Farmen

Men det är flera av deltagarna som lyckats hålla kontakten efter inspelningarna i somras. Under våren när säsongen sänts på tv har de flesta haft kontakt med varandra, men nu tar de nästa steg i relationen – de ska nämligen på en resa ihop.

I en intervju med Nebil kan han berätta att några av deltagarna planerat att åka på en kryssning ihop, redan under helgen som kommer.

– Vi är flera som har kontakt och det är flera av oss som ska på kryssning ihop nu i helgen. Det är en 90-tals kryssning som går till Tallin. Vi har köpt biljetter själva, så det är ingen produktionsgrej, säger Nebil och fortsätter:

– Jag tror vi blir 10 stycken. De jag vet är klara som ska med är jag, Sandra G, Hanan, Tora, Assi, Artin, Sebbe, Christoffer, så vi blir ett gäng som drar iväg!

Nebil fortsätter berätta att detta är den första stora återträffen efter inspelningarna av Farmen, som så många av deltagarna kunnat vara med på.

– Några har jag träffat innan, men nu när vi är en sån här större grupp så är det första gången, säger han.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN