LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför valde Farmen-Christoffer Nebil till storbonde

06 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Farmen 2023
Christoffer Hammarlöf var den sista att förlora sin kamp på Tinget och fick i vanlig ordning utse nästa veckas storbonde – ett beslut som rör upp känslor hos deltagarna.
Till Hänt kan Christoffer berätta varför han valde Nebil till storbonde.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman avslöjar bluffen i direktsändningBrand logo
Nordman avslöjar bluffen i direktsändning

Farmen 2023 börjar lida mot sitt slut och spänningen stiger inför varje avsnitt. Efter söndagens avsnitt återstår bara fem farmare i tävlingen. Detta efter en dramatisk uppgörelse på Tinget, som bjöd på flera oväntade överraskningar från programledaren Anna Brolin.

Det var nämligen tre kamper som avlöste varandra – vilket resulterade i att hela tre deltagare fick lämna: Artin Ghookassi, 36, Viktor Bergström, 28, och Christoffer Hammarlöf, 26.

Känslosamma scener när Nebil väljs till storbonde

Den sista att förlora sin kamp i Tinget blev Christoffer, som sedan fick det prestigefyllda uppdraget att utse nästa veckas storbonde.

Annons

I avsnittet som följde kommer Anna till gården för att berätta vem det är Christoffer har valt.

"Nebba, tack för tiden vi har haft ihop och alla grymma projekt vi har åstadkommit. Dina barn kommer vara stolta över dig. Jag vill att du ska få en ny och ärlig chans att lyckas med uppdragen, därför är du nästa veckas storbonde. Gör det du är bäst på, ta väl hand om djuren – det vet jag att du gör. Må bästa man eller kvinna vinna", skrev Christoffer i sitt avslutande brev.

Brevet rör upp många känslor och Nebil Davidsson brister ut i tårar.

– Det var väldigt fint, säger Nebil och fortsätter:

– Det blir kul att få en chans till med det här gänget, det är grymma arbetare. Det är bara positivt. Positiva tårar.

Det blev en känslomässig stund när Anna läser upp brevet och alla fem farmare blev väldigt berörda av Christoffers fina ord.

Därför valde Christoffer Nebil till storbonde

Till Hänt kan Christoffer berätta om anledningen till varför han valde Nebil till storbonde och att valet trots allt inte var så svårt, eftersom han hade givit ett löfte till honom innan han lämnade.

Annons

"Jag valde Nebil för att jag tyckte att han var värd det, att få en chans till revansch. Det stod mellan honom och Assi (Asiatou), men jag hade lovat honom det och jag står för det jag lovar", skriver Christoffer.

Christoffer kan även berätta att han blev väldigt rörd av att se Nebils reaktion på brevet och att han själv hade svårt att hålla tillbaka tårarna.

"Det var fint att se att han blev så rörd av det, måste jag säga! Det var så man själv fick en tår i ögat av att se hans reaktion! Det var äkta."

FOTO: TV4

Annons