LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Viktor tvingas lämna Farmen efter TV4:s ändring – skarpa kritiken

05 mar, 2023 
FARMEN 2023, VIKTOR BERGSTRÖM, ANNA BROLIN
Överraskningarna avlöste varandra i söndagens Farmen.
Viktor Bergström var en dem som drabbades hårdast av twisterna.
Nu riktar han skarp kritik mot produktionen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie dementerar romansryktet med Clara Henry: ”Vi dejtar inte”Brand logo
Melanie dementerar romansryktet med Clara Henry: ”Vi dejtar inte”

Årets säsong av Farmen lider mot sitt slut och nu börjar det bli riktigt spännande. Faktum är att efter kvällens avsnitt är det bara fem farmare som återstår – så finalen är med andra ord nära nu.

I kvällens avsnitt blev det händelserikt. Normalt sett är det ju bara en person som åker ut i Tinget, men efter en rad twister i kvällens program blev det istället tre. Personerna som tvingades ta sitt pick och pack är Viktor Bergström, 28, Artin Ghookassi, 36, och Christoffer Hammarlöf, 26.

Det som de andra farmarna däremot inte vet är att de tre grabbarna faktiskt inte lämnat tävlingen helt och hållet. Istället öppnades Torpet upp en vecka till – ytterligare en twist med andra ord!

Farmen-Viktor om att vara storbonde

Den här veckan är det Viktor som varit storbonde och han har minst sagt trivts bra i sin ledarroll. Viktor har heller inte några problem med att ta viktiga beslut, som till exempel när han skulle välja ut veckans förstakämpe.

Annons

– Jag var inte där för att skaffa vänner. Att jag träffade Eddie och J-C, ja visst det är en bonus. Men skulle jag ha kontakt med alla från varenda tv-dokusåpa jag gör, då har jag ju ingen egentid. Det är ju helt sjukt, det går ju inte, har Viktor tidigare sagt till Hänt.

FARMEN 2023

Farmen-Viktors kritik mot produktionen

Söndagens avsnitt blev händelserikt. Det började dessvärre i motvind i och med att mentorn Hans Wincent inte godkände farmarnas uppdrag. Sedan kom Tinget där det blev kamp efter kamp efter kamp tills dess att Viktor, Christoffer och Artin fick lämna.

– Det kändes som att de gjorde det där för att jag har varit så kaxig, det är så konstigt gjort, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Alltså jag älskar ju produktionen som var där men jag förstod ju att det bara var ett sätt att reta mig tillbaka. Det är ju samma sak, grejer de kommer på bara för jag klär ut mig till en grekisk gud. Men alltså, det var ju kul gjort!

Annons

Besvikelsen var total hos Viktor, Christoffer och Artin när de knallade iväg i riktning mot Torpet. Nu berättar Viktor om känslan just där och då.

– Jag sa det att jag orkar egentligen inte ens vara kvar här, jag har ju ändå åkt ut, jag kan lika gärna lämna här och nu. Alltså jag var inte på hugget riktigt där då, säger Viktor till Hänt och avslutar:

– Alltså när vi åkte ut så var man ju rätt less och besviken. Jag tänkte vad fan har de gjort nu? Alltså en storbonde ska inte kunna åka ut!

FOTO: TV4

Annons