farmen 2023

Därför blev Farmen-Christoffer förstakämpe – ilskan mot Viktor Bergström

VIKTOR BERGSTRÖM, CHRISTOFFER HAMMARLÖF

Det börjar dra ihop sig i Farmen 2023 och i vanlig ordning är det viktiga beslut som ska tas.
Nu ger Christoffer sin syn på saken – efter Viktors beslut att sätta honom som förstakämpe.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”
0:26

Efter reklamen: Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”

(0:26)

Slå på ljud

Den här veckan är det Viktor Bergström, 28, som är storbonde i Farmen. Att vara storbonde är en roll som han fullkomligt älskar, han gillar att vara ledare och styra över gruppen.

Men det är inte alltid en dans på rosor att vara storbonde. Det är många viktiga och tuffa beslut som ska tas. Att det är jobbigt att ta beslut i Farmen är allmänt känt och förra veckan fick Tora Brandström, 24, det bevisat för sig.

– Eddie gick ju på väldigt hårt och startade en hämndaktion för att jag hade “gått emot storböndernas storbonde”. Men han tog det väldigt hårt och då mådde jag jättedåligt för jag hatar att göra andra människor ledsna. Det var därför jag blev så tagen av situationen, sa hon då till Hänt.

Christoffer om att bli vald till förstakämpe

Den här veckan är det Viktor som ska ta beslutet om vem som ska bli förstakämpe. Till en början trodde man att det skulle bli Artin Ghookassi, 36, men istället var det Christoffer Hammarlöf, 26, som fick den rollen.

När Hänt når Christoffer berättar han hur det var för honom att få beskedet.

”Klart det aldrig är kul att bli vald till förstakämpe men men, det är ett spel och då får man bara tänka om gällande situationen och försöka vända det till min fördel!”, skriver han till Hänt och fortsätter:

”Men ett av målen förutom att inte åka ut ur tinget är att på ett eller annat sätt se till så Viktor får lämna veckan därpå!”

Därför valdes Christoffer till förstakämpe – sanningen som tittarna inte får se

Men varför blev det just Artin och inte Christoffer? I veckans avsnitt får man se att Tora försöker påverka Viktor till att inte välja Artin – eftersom han då hade valt henne till andrakämpe.

Men nu visar det sig att Viktor inte lät sig påverkas av Tora.

– Det var ju så här att det spelar ingen roll om jag hade valt Artin eller Christoffer. Båda hade sedan planerat att ta ut mig för de skulle ge varandra storbonde-rollen. Det hade jag ju fått höra så jag visste ju om det, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Så då tänkte jag att då kan ju Christoffer lika gärna få kliva upp där i Tinget och så åker ändå någon av dem ut. För jag var ju medveten om allting, att jag skulle bli förstakämpe nästa vecka ändå.

Med andra ord ville Viktor vara säker på att få ut en kille och det var helt hans eget beslut.

– Det var mitt eget beslut, Christoffer och Artin var ju hot. Men hade jag valt Artin hade ju inte han vågat ta ut en kille, så valde jag Christoffer kunde jag ju vara säker på att få ut ett av hoten. Det kvittar ju vem jag skulle ta egentligen, säger Viktor och konstaterar:

– Det är svårt att övertala mig.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN