LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Storbråket i Farmen som tittarna inte får se – okända händelsen

23 feb, 2023 
FARMEN 2023
Folk har börjat irritera sig på varandra i årets Farmen.
I kvällens avsnitt blev det hektisk stämning och det var en hel del som tittarna aldrig fick se.
– Det var ett jävla liv alltså, avslöjar Christoffer för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVTBrand logo
Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVT

Det börjar dra ihop sig i årets säsong av Farmen och nu är det inte speciellt långt kvar tills vi får se vem som kammar hem titeln som årets farmare – och vinstsumman på en halv miljon kronor!

Tora Brandström, 24, är veckans storbonde och i kvällens avsnitt behövde hon ta ett tufft beslut. Nämligen att utse den här veckans förstekämpe. Hon valde Eddie Gecer, 46, något som kom som en chock för honom eftersom han trott att hon skulle välja Christoffer Hammarlöf, 26.

Det hela ledde till att Eddie blossade upp och ville ta ett snack med Tora på tu man hand, men då blev han avbruten av Viktor Bergström, 28.

– Eddie! Varför står du och snackar skit bakom min rygg? Håll käften nu!, hör man Viktor skrika i avsnittet.

Annons

Toras tårar i Farmen – som tittarna aldrig får se

Efteråt följde en hektisk diskussion mellan Viktor och Eddie och faktum är att det blev ännu bråkigare än vad tittarna får se. Mitt i allt detta var nämligen Tora jätteledsen.

– Nja grejen är att hon ville ju välja Eddie. Men det var ju att Eddie stod och skällde ut henne på Farmen och hotade henne och grejer. Så hon sa ju att hon ångrade sitt val sedan. Det var ett jävla liv alltså, Eddie brann och han och Viktor började bråka och grejer, säger Christoffer till Hänt och fortsätter:

– Det var mycket man inte får se alltså. Men han blev ju så sur på Tora att hon valde honom och Tora började gråta och allting.

Farmen-Tora avslöjar sanningen om tårarna

När Hänt når Tora berättar hon mer om varför hon reagerade som hon gjorde.

Annons

– Ja, jag började ju gråta men det får man ju inte riktigt se som tittare. De har inte tagit med det. Eddie hade all rätt att vara upprörd, det köpte jag. Men jag mådde så dåligt över att han blev så pass upprörd som han blev, säger Tora till Hänt och fortsätter:

– Han gick ju på väldigt hårt och startade en hämndaktion för att jag hade “gått emot storböndernas storbonde”. Men han tog det väldigt hårt och då mådde jag jättedåligt för jag hatar att göra andra människor ledsna. Det var därför jag blev så tagen av situationen.

Farmen-Viktor om situationen: ”Skådespeleri”

Även Viktor uttalar sig nu om situationen till Hänt, som dock verkar ha en helt annan syn på saken:

– Ska jag vara helt ärlig; där med allt gråtande... Det var väldigt mycket skådespeleri från alla där. Jag och alla andra spelar ju bara. Jag sa till Tora “vi kör nu bara, du har min rygg”, säger han och fortsätter:

– Men hon blev väl ledsen på grund av att det blev så “hett” för att han blev vald. Hon trodde ju inte att det skulle bli så för att han blev vald. Hon blev ju ledsen, så det klart att jag skyddade henne.

Med andra ord är det starka känslor som uppstår i Farmen och något som är säkert är att det inte alltid är lätt att göra alla glada och nöjda.

FOTO: TV4

Annons