ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Artins kärlekslycka – berättar om hemliga flickvännen: ”Kär”

03 mar, 2023 
Artin Farmen 2022
Artin Ghookassi var sexuellt frustrerad under tiden han levde gårdslivet i Farmen 2023.
Nu berättar han att han funnit kärleken efter inspelningarna.
”För första gången på 37 år blev jag kär och jag kan inte sluta tänka på henne”, berättar han nu för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”Brand logo
Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”

Det har varit en händelserik säsong av Farmen och än är den inte slut. En av deltagarna som kommit in lite senare i programmet är Artin Ghookassi, 37. Under söndagens program uttryckte Artin sin sexuella frustration och påpekade att han hade flera idéer kring för hur han skulle tillbringa tiden om han fick storbondestugan för sig själv.

– Jag kommer sova själv i stugan, jag kommer inte ta in någon. Jag tänker att det finns många trivsamma aktiviteter man kan göra när man är ensam i stugan, sa han i programmet innan han la till:

– En onanistuga.

Artins första ord efter sexavslöjandet i Farmen 2023: ”Sexuell drift”

Viktor Bergström har tidigare berättat för Hänt om sin reaktion efter Artins uttalande. Men nu väljer Artin själv att berätta om hur det låg till med sexlusten på gården under tv-inspelningen.

Annons

”Jag erkänner att jag gillar uppmärksamhet av människor men aldrig riktigt sökt intim eller känslomässig uppmärksamhet av andra. Jag vill göra folk glada, hjälpa dem och få dem att skratta men aldrig har det funnits en vilja att bli något mer med dem.Trots att jag bär på sexuell drift som många andra så har det aldrig funnits för någon särskild i sinnet Ingen av kvinnorna på Farmen fanns i mina tankar mer än att jag uppskattar dem som vänner och familj, därför kunde jag också vara så frispråkig av mig inför dem, för jag såg dem som min familj”, skriver Artin i ett mejl till Hänt och fortsätter:

”Mitt omogna beteende runt hur jag uttrycker mig brände nog många broar av de kvinnor som sett mig på tv, men jag har helt enkelt inte brytt mig om någon ska bli kär i mig. Jag är van att leva ensam trots att jag har många människor runt om mig.”

Artin avslöjar nya flickvännen – kärlekslyckan efter tv-inspelningarna

I samma veva avslöjar nu Artin för Hänt att han faktiskt har funnit kärleken efter programmet.

Annons

”Allt ändrades i november. För första gången på 37 år blev jag kär och jag kan inte sluta tänka på henne. Som en del av hjärtat plötsligt växt och det gör mig ovan. Jag känner en lycka jag inte visste kunde kännas så fantastisk. När folk säger att dem är kära så tyckte jag att dem bara inbillade sig, men det visade sig att kärlek finns på riktigt.Så har jag aldrig varit räddare i mitt liv. Att vara kär på riktigt är läskigt och jag är så rädd att livet är helt enkelt too good to be true. För så glad som jag är idag har jag inte kunnat fantisera om tidigare. Jag hoppas alla får känna det jag känner.”

Tjejen visar sig däremot inte vilja synas i offentligheten så därför håller Artin henne hemlig.

”Min enda seriösa utmaning i livet är att få henne känna sig lycklig, för det är det bästa pris som finns. Att se henne le och vara glad får mig att sprudla av glädje”, skriver han.

FOTO: TV4

Annons