LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför tvingades TV4 öppna Torpet igen: ”Nödlösning”

06 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Angelica Hedlund
Farmen 2023
Det börjar dra ihop sig i Farmen 2023 och överraskningarna avlöste varandra i söndagens avsnitt.
Tre deltagare åkte ut och skickades till Torpet – nu avslöjar Christoffer Hammarlöf TV4:s krisplan att öppna upp Torpet igen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationenBrand logo
Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen

Finalen i Farmen 2023 närmar sig med stormsteg och spänningen är olidlig. Efter söndagens avsnitt återstår bara fem farmare i tävlingen. Detta efter en dramatisk uppgörelse på Tinget som bjöd på flera överraskningar från programledaren Anna Brolin.

Vanligtvis är det endast en person som får lämna, men efter en rad twister blev det tre deltagare som tvingades lämna – Artin Ghookassi, 36, Viktor Bergström, 28, och Christoffer Hammarlöf, 26.

Ytterligare en twist uppdagades när Anna avslöjade att deltagarna faktiskt inte skulle få åka hem, istället öppnades Torpet upp en vecka till. Något som de andra farmarna inte fick reda på.

Farmen-Viktors besvikelse efter vändningen på Tinget

Det var tre chockade killar som tog emot nyheten om att Torpet skulle öppna upp igen och reaktionerna lät sig inte väntas.

Annons

– Nej men nu skämtar du väl, säger Christoffer i programmet.

– Jag som trodde att vi skulle få supa ikväll, skämtade Artin.

Killarna fick med andra ord ta sin packning och bege sig mot Torpet.

– Och kom ihåg att bara en av er kommer att få återvända, så kämpa in i det sista, avslutade Anna.

Besvikelsen var total hos Viktor, Christoffer och Artin när de gick iväg i riktning mot Torpet. Till Hänt berättar Viktor om känslan just där och då.

– Jag sa det att jag orkar egentligen inte ens vara kvar här, jag har ju ändå åkt ut, jag kan lika gärna lämna här och nu. Alltså jag var inte på hugget riktigt där då, säger Viktor till Hänt och avslutar:

– Alltså när vi åkte ut så var man ju rätt less och besviken. Jag tänkte vad fan har de gjort nu? Alltså en storbonde ska inte kunna åka ut!

Christoffer avslöjar – därför öppnades Torpet: "Nödlösning"

När Hänt når Christoffer kan han avslöja att utfallet inte var planerat och att TV4 fick komma på en nödlösning i sista sekund.

Annons

– Det var inte planerat. Vi fick vänta väldigt länge och så fick vi sitta i en barack i skogen och vänta och så de gjorde någon nödlösning, de sätter oss tre på Torpet fast att Torpet var stängt. Vi hade ingenting, ingen mat, inget toapapper, ingenting!, berättade Christoffer.

Trots att killarna blev mäkta förvånade över att de blev skickade till Torpet gjorde de det bästa av situationen och det blev trots allt lite fest ändå.

– Men jag kan säga dig, vi hade så jävla kul, vi hade sådan jävla fylla och springer ut nakna och grejer. Vi hittade någon vit husfärg och målade på varandra och sprang ut i skogen.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons