LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Tora avslöjar relationen till Viktor – efter sveket: ”Lurad”

07 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Farmen 2023
Viktor och Tora kom varandra nära i Farmen, och när Viktor åkte ut rördes känslor upp.
Nu kan Tora berätta om relationen till Viktor – efter sveket i Farmen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationenBrand logo
Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen

Finalveckan i Farmen 2023 närmar sig med stormsteg och spänningen går nästan att ta på. Efter söndagens avsnitt återstår bara fem farmare i tävlingen. Detta efter en dramatisk uppgörelse på Tinget som bjöd på flera överraskningar från programledaren Anna Brolin.

Vanligtvis är det endast en person som får lämna, men efter en rad twister blev det tre deltagare som tvingades lämna tävlingen denna vecka. Det var Artin Ghookassi, 36, Viktor Bergström, 28, och Christoffer Hammarlöf, 26, som fick ta sitt pick och pack och bege sig mot Torpet, som öppnades upp igen.

En deltagare som hade det extra tufft under förra söndagens Ting var Tora Brandström, 24, som blev vald till andrekämpe två gånger men lyckades besegra både Viktor och Christoffer, och blev därmed kvar på Farmen. Till Hänt kan hon berätta om att det låg någonting i luften den dagen.

Annons

– Man anade väl lite att det var någonting i görningen, för det gick lite snabbare och Tinget var lite tidigare och allting skulle gå så himla fort. Man anade det lite att det kanske kommer hända någonting men man var ju inte beredda på att det skulle bli ett Ting till. Sen att det skulle bli ytterligare ett efter det, och den var man ju absolut inte beredd på, säger Tora till Hänt.

Tora om känslostormen när Viktor åkte ut "Trodde ju..."

Tora och Viktor har kommit varandra nära under säsongens gång och när han blir utslagen rörs känslor upp hos Tora. Till Hänt berättar hon om hur det egentligen låg till.

– Jag trodde ju att vi var väldigt bra vänner, men det har jag ju fått se nu att det är bara jag som är vän med honom. Jag umgicks ju väldigt mycket med Viktor inne på gården och det var hela situationen när han åkte ut som var jobbig, det var ju ingenting som man var beredd på, säger Tora och fortsätter:

Annons

– Det var därför man blev lite extra rörd, det var ju inte så man hade tänkt sig att det skulle bli. Man blev så ställd och då kom alla känslorna på en och samma gång.

Det var alltså en blandning av känslor, alla överraskningar som Anna Brolin bjöd på och att hennes vän Viktor tvingades lämna, som utlöste känslostormen.

Tora avslöjar relationen till Viktor – efter sveket i Farmen

Vidare fortsätter Tora berätta att det känns lite si sådär att se allting på tv idag och att hon blir lite förvånad vad som sägs bakom hennes rygg.

– Jag blir självklart förvånad för jag trodde ändå att mycket av det som sades var genuint, men Assi sa till mig varje dag att "du är så jäkla dum som tror på det han säger", men jag ville inte riktigt lyssna på det. För jag trodde verkligen att vi var vänner och att vi hjälpte varandra. Men att se det nu på tv och förstå att det inte var så, man blir ju besviken, eller man känner sig lite lurad, säger Tora och fortsätter:

– Man känner sig mest besviken på sig själv, men det hände ju där inne i den situationen och jag valde inte människorna jag hade runt omkring mig. Nu kan jag ju välja vilka människor jag vill ha runt omkring mig. Det är ingenting som jag plockar med mig.

Idag har Tora och Viktor sporadisk kontakt med varandra.

FOTO: TV4

Annons