farmen 2023

Så är Eddies och Viktors relation idag – efter sveket i Farmen

FARMEN 2023

Viktor och Eddie var bästavänner i Farmen, men när Eddie valdes till förstakämpe sattes deras vänskap på prov.
Så här är relationen mellan dem idag.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023
0:21

Efter reklamen: Casanovas om känslorna inför Mello 2023

(0:21)

Slå på ljud

Årets säsong av Farmen är mer spännande än någonsin. Vi har fått se allt ifrån storbråk till fina vänskapsrelationer. Den vänskapen som kanske blivit mest uppmärksammad under säsongens gång är den mellan Viktor Bergström, 28, och Eddie Gecer, 46.

Viktor och Eddie fann varandra direkt och sedan start har de varit oskiljaktiga. När Viktor befann sig på Torpet i två veckor fick Eddie klara sig på egen hand men när de sågs igen var lyckan total.

Men i veckan sattes deras vänskap på prov. Viktor har tidigare berättat om sin plan att sätta Eddie som förstakämpe för att få bli storbonde. Något som rörde upp mycket känslor hos Eddie.

Farmen-Eddies sista ord till Viktor

I kvällens avsnitt tar deras vänskap slut – åtminstone inne på Farmen. Efter en spännande kamp mot Artin Ghookassi, 36, blev det till slut Eddie som fick packa sina väskor och åka hem. Nu återstår det bara att se om han håller sitt löfte till Viktor genom att utse honom till nästa veckas storbonde.

Men att avskedet blev känslosamt är inget som det står några tvivel kring.

– Att säga hej då till Viktor var lite känsligt. Han är väldigt liksom att han håller inne på känslor, vi är likadana. Men här på Farmen är det sjukt alltså. Jag har aldrig gjort något sådant här i Västerås. Jag har känt kompisar i 30 år och jag har inte gråtit såhär framför dem, säger Eddie i programmet.

Viktor om relationen till Eddie idag

När Hänt når Viktor berättar han att, trots sveket, så är det inte några konstigheter. Han och Eddie är lyckligtvis fortfarande väldigt goda vänner.

– Han vet om allting nu i efterhand. Alltså vad ska jag säga? Jag tror på något sätt att det var bra att han åkte ut också, det är ju ett spel och han fattar ju det också. Idag är vi väldigt goda vänner, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Alltså vi ringer varandra varje dag och pratar. Vi försöker få igång någonting också så att vi kan hamna i samma program igen. Vi är skitbra vänner!

Även Tora, som blev lite boven i dramat i och med att hon valde Eddie till förstakämpe, berättar för Hänt att det inte är några onda aningar mellan henne och Eddie heller.

– Jag har absolut inget emot Eddie idag. Vi hörs väl inte så ofta för vi hann ju inte komma varandra så nära där inne. Men jag har ju absolut inget emot Eddie och jag har ju tänkt att jag ska åka förbi hans restaurang någon dag och prova på käket, säger Tora till Hänt och fortsätter:

– Så nej jag har absolut inget agg mot Eddie idag. Det som hände där inne, alltså det hade ju bara hänt på den platsen, i det tillfället och den situationen som vi befann oss i. Man kan inte ta med sig det ut i det verkliga livet.

Eddie om relationen till Viktor och Tora idag

I ett meddelande till Hänt kan även Eddie bekräfta det som Viktor och Tora säger:

”Relationen till Viktor är dunder, han är en lillebror. Daglig kontakt!”, skriver Eddie om Viktor.

”Tora är en fin tös, inga hard feelings. Men ingen kontakt!”, skriver han till Hänt om Tora.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN