LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Levin till Bonde söker fru – då ställer han upp i programmet

18 mar, 2024 
Levin vann Farmen 2024 och nu ska han bli bonde på heltid! Dessutom är han singel...
Nu berättar han hur det blir med Bonde söker fru!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvannBrand logo
Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvann

Levin Larsson, 33, vann Farmen 2024 och glädjen är total! För vinstpengarna kommer han köpa en gård så att han får sin egen lilla farm.

– Jag håller på att lägga ut mitt hus för fotografering för det ska ut på marknaden så jag ska sälja det och köpa mina föräldrars ställe. Så det är fullt med kompisar här nu som hjälper till och röjer så att det kan läggas ut, berättade Levin för Hänt.

Detta betyder ju att Levin kommer snart kunna kalla sig bonde och dessutom är han singel.

– Jag är fortfarande lycklig singel, sa han nyligen till Hänt.

Levin om att ställa upp i fler tv-program: ”Väldigt sugen”

Däremot har Levin visat att han är öppen för att kanske hitta kärleken. Både i hans första Farmen-säsong och i årets säsong har vi kunnat se att han ofta får upp ögonen för olika tjejer.

Annons

Så om Levin skulle vilja hitta kärleken så finns det ju en ypperlig möjlighet nu eftersom det finns ett mycket populärt tv-program som handlar om bönder som ska hitta kärleken: Bonde söker fru!

I en livesänd intervju med Hänt får Levin frågan om han vill ställa upp i något mer tv-program nu efter Farmen.

– Alltså alla dörrar är ju öppna… Jag har ju varit väldigt sugen på Let’s dance tidigare så vem vet, om de frågar mig så hade jag absolut varit sugen på det, säger han.

Farmen-Levin till Bonde söker fru

Men där och då väcktes en idé bland tittarna som såg live-sändningen och flera skrev då i chatten: "Levin, du borde söka till Bonde söker fru".

Med tanke på hur många som skrev att Levin borde söka in till Bonde söker fru var Hänts reporter helt enkelt tvungen att ta upp frågan:

Blir det Bonde söker fru nästa?

– Det är flera stycken som har frågat mig om det…., säger Levin och skrattar.

Han fortsätter:

– Men nej alltså jag tycker att det är lite skäms-tv, det där att sitta och prata känslor. Nej, spontant känns det inte som någonting för mig. Men ja, kanske.

Snart släpps årets bönder som söker kärleken i sommar, så nu får vi bara vänta och se. Kommer Levin dyka upp där eller inte...

FOTO: TV4

Annons