LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Levin vinner Farmen 2024 – det här ska han göra för vinstpengarna

17 mar, 2024 
Farmen 2024 är slut och det blev ingen mindre än Levin som nu får titulera sig som årets farmare!
Nu berättar han för Hänt vad han kommer göra med vinstpengarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadanBrand logo
Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadan

Inför söndagens final-avsnitt av Farmen stod det mellan Fredrik Kummertz Trygg, 35, Tim Mäklin, 31, Cornelia Nordensson, 30, och Levin Larsson, 33.

I första momentet rök Fredrik och Tim och den stora finalen gjordes upp mellan Cornelia och Levin. En otroligt rafflande final som till slut Levin kunde kamma hem! När Hänt når Levin berättar han om den ofattbara lyckan.

– Det var helt sjukt alltså. Jag trodde nästan inte att det var sant, jag kommer inte ens ihåg riktigt vad som hände när jag hade vunnit. Det var bara som en dimma typ, så nej man kunde knappt tro att det var sant liksom, säger han till Hänt.

Det kommer Levin göra för vinstpengarna

I programmet frågade Anna Brolin, 43, vad finalisterna skulle göra om de vann vinstsumman på en halv miljon kronor.

Annons

– Då skulle jag köpa mina föräldrars gård så att jag får min egen lilla farm, sa Levin då.

Och till den stora glädjen blev det ju Levin som tog hem vinsten! Och det blir precis som han sa i programmet: han köper sina föräldrars gård.

– Ja det blir så. Jag håller på att lägga ut mitt hus för fotografering för det ska ut på marknaden så jag ska sälja det och köpa deras ställe. Så det är fullt med kompisar här nu som hjälper till och röjer så att det kan läggas ut, berättar Levin för Hänt.

Farmen-Levin om vinstpengarna – bränner allt på huset

Pengarna kommer i slutet på april och då blir det förhoppningsvis en snabb försäljning av Levins hus så att han kan köpa gården så snart som möjligt.

Vinstpengarna kommer dock gå åt ganska snabbt – och i princip allt kommer läggas på nya gården.

– Nej men jag bor ju i ett hus redan som jag inte har så höga lån på. Så med vinstpengarna räcker det och blir lite över så jag kan renovera köket dessutom. Det är mycket att göra på deras ställe så med de här pengarna blir det ju kanon, det blir ett nytt fräscht kök som man umgås i. Ja, det kommer bli jättebra. Men jag hoppas på att få mitt hus sålt ganska snabbt.

Inget annat? Någon liten resa?

– Jo jag har väl tänkt det, jag kommer väl unna mig någon resa till hösten, efter sommaren. Jag har en kompis som jobbar på lyxbåtar i Karibien så jag kommer kanske åka ner och hälsa på dem där, säger Levin och tillägger:

– Men som du säger, någonting vill man ju ändå unna sig.

FOTO: TV4

Annons