Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Jens har funnit kärleken – flickvännen flyttar in på Jon-Kristas gård

05 feb, 2023 
Jon-Krista
Jon-Krista fann tyvärr inte kärleken i Bonde söker fru.
Men nu har någon annan fått fjärilar i magen – på hans gård!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”Brand logo
Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”

TV4 har flera populära tv-program, bland annat Farmen och Bonde söker fru. Nyligen avslöjades det att två profiler från programmen har funnit varandra – och fått en fin och stark vänskap.

Det är Jens Rönnqvist, som deltog i Farmen 2020, och Jon-Krista Jonsson, som var en av bönderna som sökte efter kärleken i senaste säsongen av Bonde söker fru.

Farmen-Jens
Farmen-Jens.

– Han har ett gårdshus som han vill bygga om och jag har en lägenhet nere i stan. Vi har ju träffats nu ett par gånger och pratat, gått igenom hans verksamhet och så. Jag kommer nog säga upp min lägenhet och flytta till hans gårdshus, sa han då.

Annons

– Det är helt galet! Jag kommer bygga om hans hus, som han vill ha det och så får jag bo där under tiden.

Han fortsatte:

– Vi har ju klickat som satan, vi gillar varandra som fan och vi är så otroligt lika. Med rötterna, rennäringen och skoter-körningen och att sköta en gård. Vi kommer jättebra överens.

Farmen-Jens stora lycka – funnit kärleken

När Hänt nu når Jens för att fråga om hur han trivs på Jon-Kristas gård så kommer han med ett stort avslöjande: han har funnit kärleken!

– Allt är bra och vi kommer överens på gården. Det som uppstått är väl för att göra en lång historia kort har en bonde på gården nu hittat sin fru då jag och min flickvän har sagt ja till varandra .

– Så nu har vi bott tillsammans på ren-gården hela veckan.

Jens och Pernilla.
Jens och Pernilla.

Träffades för drygt två år sedan – nu är de ett par

Jens fortsätter med att berätta att Jon-Krista och Pernilla kommer bra överens. Han säger även att han och Pernilla dejtat länge, men att det är först nu som det titulerar sig som flickvän och pojkvän.

Annons

– Vi träffades i oktober 2021, sen har vi dejtat hela 2022 egentligen. Jag åkte ner till Backis och Evelina för att jaga i mars, för då skulle jag fira min födelsedag med dem, och då kom såklart även Pernilla med. Vi förklarade hur allt låg till för dem och allt kändes jätteromantiskt och spännande.

Bonde-Backis och flickvän.
Jens är vän med bondeparet Backis och Evelina.

Han säger att paret hade ett litet uppehåll ifrån varandra i slutet av förra året.

– Vi kom i ett läge där vi var tvungna att pausa allting i slutet av 2022 i några månader på grund av privata skäl som kunde slutat hur som helst. Men det enda vi lärde oss av det är att vi är menade för varandra. När vi såg tillbaka på året tillsammans fanns ingen tvekan om att vi hör ihop. Jag sa ja till Pernilla och inget har känts mer självklart, jag är helt upp över öronen kär.

Annons

Flyttar ihop – Pernilla ska bo på rengården

På frågan om nu även Pernilla ska bo hos Jon-Krista säger Jens att så kommer det bli, men han kommer också bo hos henne i Umeå.

– Pernilla har en lägenhet i Umeå , men hon kommer bo här med mig likväl som jag hos henne, så jag och Jon-Krista fortsätter livet på gården och våra planer tillsvidare. Förmodligen tills dess jag och Pernilla bygger ett hus eller flyttar ihop.

– Pernilla håller på att styra upp allt i huset så det har redan uppgraderats i allt från vitvaror, inredning och byggnation så jag och Jon-Krista står och tappar hakan mest, säger Jens till Hänt.

Annons