Bonde-Jon-Krista bekräftar flytten – bilderna avslöjar: ”Redo”

Bonde-Jon-Krista

Tv-profilerna Jon-Krista Jonsson och Jens Rönnqvist har minst sagt funnit varandra.
Nu har flyttlasset gått och Jens har flyttat in på bondens gård!
”Allt känns fantastiskt, berättar Farmen-profilen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sig
0:30

Efter reklamen: Jon-Krista tackar för sig

(0:30)

Slå på ljud

Jens Rönnqvist, som deltog i Farmen 2020, och Jon-Krista Jonsson, som blev en av de omtyckta bönderna i Bonde söker fru 2022, har minst sagt funnit varandra.

Och de har inte bara kommit att bli nära vänner – de har också tagit steget till att bli sambor. Det är nämligen så att Jens har tagit sitt pick och pack och flyttat till en stuga på Jon-Kristas gård, som är belägen utanför Umeå. I ett meddelande till Hänt berättar Jens att han är inflyttad och klar.

Jaaaa nu har vi gjort en stor insats i flytten och gjort slag i saken så nu bor jag i ett eget hus på gården! Vi trivs väldigt bra och hjälps åt i allt med flytt och gården. Riktigt kul!” skriver Jens Rönnqvist.

Så länge ska Jens bo hos Jon-Krista – planerna framöver

Hur länge Jens kommer att bo tillsammans med Jon-Krista på gården är inget som är bestämt ännu, men han berättar att de har planer på att arbeta tillsammans och har liknande visioner på framtiden.

Det är ju egentligen tillsvidare, vi ser fram emot att arbeta tillsammans i våra verksamheter och har stora planer att involvera dem där bara fantasin sätter gränserna för vad vi kan hitta på framöver. Jon-Krista är en riktig arbetsmyra precis som jag, vi förstår varandra och kan diskutera fram idéer och framtidsplaner, och vi fungerar väldigt bra som team”.

Tv-profilerna lärde känna varandra genom sociala medier efter att de båda blivit offentliga personer och de verkar minst sagt trivas i varandras sällskap.

”Jag och Jens har hittat varandra bland all uppståndelse. Vi är ju några av få karlar här uppe i norr som har varit med i tv och vi båda bor kring Umeå. Han sträckte ut en hjälpande hand för att lära mig lite om denna nya värld som offentlig person. Han gav mig lite tips och nu så har vi snackat så pass mycket så att vi börjar känna varandra. Vi har hitintills klickat väldigt bra och han verkar väldigt rolig av sig”, skriver Jon-Krista till Hänt.

Instagram-story på flytten

Instagram-story på flytten

Planen med barnen – bor varannan vecka på gården

Jens berättar för Hänt att Jon-Krista är en av få som han kan prata om relationer och kärleksproblem med – en sann vän helt enkelt.

Sen pratar vi samma språk va gäller relationer och kärleksbekymmer vilket jag aldrig pratar om med någon. Så det känns bra att ha funnit en så god vän att man till och med känner sig trygg i att prata om riktiga känslor med någon som faktiskt lyssnar och int bara väntar på sin tur att prata. Allt känns fantastiskt”, skriver Jens.

De båda har barn från tidigare relationer och lever ett varannan vecka-liv tillsammans med sina respektive barn. Planen är att de ska tajma in veckorna så barnen bor på gården samtidigt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN