Farmen-Helenés sexavslöjande – intima händelsen tittarna inte får se

Farmen-Helené i grå hoodie. Farmen-Helené i sängen i storbondestugan.

Förutom vilda spekulationer kring vem som vinner Farmen 2022 så har även en del intima händelser väckt frågor hos tittarna.
Vem var egentligen intim med vem? Vilka var det som hade sex på höskullen på logen?
Nu avslöjar Farmen-deltagaren Helené sanningen.
0:26

Efter reklamen: Därför var Farmen-Monika inte omtyckt på gården

(0:26)

Finalveckan i Farmen 2022 är äntligen här! Spekulationer kring vem som ska ta hem vinsten på en halv miljon kronor går varma. Men vi lämnar den olidliga spänningen för en stund.

Något annat som det faktiskt spekulerats vilt kring denna säsong är de spirande romanserna inne på gården och de intima händelserna... kanske framförallt vem som var intim med vem?

Nu avslöjar Farmen-Helené något riktigt hett om en oväntad person som var involverad.

Exklusivt
Därför gjorde Monika en läggmatch mot Heléne

Farmen-Alexanders bekännelse – berättade om intima händelsen på 1800-talsgården

Tittarna (och de andra deltagarna) började tidigt notera att farmarna Levin Larsson, 31, och Izabella Andersson Acimovic, 28, hade ögon för varandra. Båda deltagarna har även bekräftat denna starka kemi i tidigare intervjuer med Hänt.

I övrigt har Bella och Levin varit ganska kryptiska i sina svar till oss. Vi har ingen faktisk bekräftelse på att de skulle dejta idag, även om de båda säger att de har regelbunden och god kontakt.

Det spekulerades även en del kring Alexander Segerströms, 30, relation till Victoria Verovic Larsson, 27, då de båda tillbringade mycket tid med varandra.

Farmen-Alexander var den första som tvingades lämna gården. Efter det berättade Alexander för oss, i en livesänd intervju på Instagram, att han hade hunnit med en intim akt på höskullen under den korta tiden han var med i programmet.

Många trodde direkt att det var Victoria som Alexander syftade på, men i det avseendet har Victoria varit tydlig. Victoria skriver nämligen till Hänt i ett privat meddelande att hon hade inte sex med Alexander på höskullen.

Skärmdump från Hänts livesända intervju på Instagram med Farmen-Alexander.

Skärmdump från Hänts livesända intervju på Instagram med Farmen-Alexander. Här avslöjar Alexander för oss att han hade sex på 1800-talsgården under inspelningen av tv-programmet Farmen.

FOTO: Instagram

Därför missar Zlatan Ibrahimović premiären av ”JAG ÄR ZLATAN”

Se klippet här!

Farmen-Helenés plötsliga sexavslöjande: “Tänker specifikt på en person”

Nu väljer även Helené Fransson, 26, en av de deltagare som fortfarande är med i tävlingen nu under finalveckan, att väga in i sexdiskussionen. Under en så kallad frågestund på Instagram avslöjar hon nämligen något riktigt smaskigt.

Hade någon sex på Farmen?”, frågar en följare varpå Helené svarar:

Japp. Jag tänker specifikt på en person som ni nog aldrig skulle gissat på.

Hon avslöjar därmed att en person som hade sex under inspelningen är en något oväntad. Hmm, vad kan det betyda?

Det styrker ju Victorias uttalande om att hon inte hade sex med Alexander. Det utesluter heller inte att fler intima händelser ägde rum under tv-inspelningen, alltså utöver det sexavslöjande som vi tidigare fick från Alexander.

Vi vet alltså inte vem Helené syftar på, men nyfikenheten växer. Fortsättning följer!

Skärmdump från Farmen-Helenés frågestund på Instagram story.

Skärmdump från Farmen-Helenés frågestund på Instagram story.

FOTO: Instagram

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!