Farmen-Alex om sexet på gården – svarar på frågan om Victoria

Victoria och Alexander
Exklusivt

Finalen i Farmen 2022 närmar sig med stormsteg och romanser har legat i luften.
Alexander har tidigare avslöjat att han hade sex på gården, och tittarna är såklart nyfikna på vem den andra personen var.
Nu svarar Victoria på frågan som alla undrar!
0:43

Efter reklamen: Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022

(0:43)

Farmen 2022 närmar sig sitt slut och nyligen åkte Victoria Verovic Larsson ut i en kamp mot deltagaren Monika Ostrowska.

Nu väljer hon att kommentera och reda ut deltagarens Alexander Segerströms ord om sexet på höskullen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Farmen-Victorias första ord – avslöjar sanningen: ”Det värsta”

Victoria fick lämna Farmen efter Monikas vinst

Under förra veckan var det Victoria som åkte ut mot Monika i en sågningskamp. Efteråt var Monika märkbart glad och stolt. Men Victoria tyckte hon var mer värdig att vara kvar.

– Inför den här tävlingen så ansåg ju jag mig själv ändå vara mer värdig att vara kvar här på Farmen än Monika. Och absolut, hon vann över mig i den här tävlingen och det är klart att hon ska vara kvar då, säger Victoria och fortsätter:

– Men jag tycker liksom då att den här tävlingen inte gör att hon blir mer värdig än mig på det här sättet. Jag har varit i tre ting, jag har varit storbonde, jag har varit på Torpet och jag har skaffat mig personer här som kommer vara kvar hos mig i resten av mitt liv. Det är jag säker på.

Romansryktet mellan Victoria och Alexander i Farmen

Deltagaren Izabella Andersson Acimovic var en av de som började fundera ifall det kunde vara så att Alexander Segerström och Victoria Verovic Larsson hade fattat tycke för varandra under inspelningen.

I en tidigare intervju med Hänt har Alexaner bland annat berättat att han och Victoria hånglat bakom kulisserna.

– Men en sak som hände i programmet när kamerorna inte var där var att vi faktiskt hånglade med varandra, men det var fortfarande på en vänskaplig nivå men jag ville känna av om hon var bra på att kyssas, och det var hon, berättade han då för Hänt.

Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”

Se klippet här!

Farmen-Alexander avslöjade att han haft sex på gården

För ett par månader sedan hade Hänt en Instagram live med deltagaren Alexander, och då avslöjade tv-profilen att han hade sex på gården. Han var dock förtegen om den intima stunden och berättade inte vem han hade den med.

– Jag lämnade ju här ikväll, men det jag hann med var ju ett knull liksom. Mm, det är vad jag vet om i alla fall, säger Alexander och tillägger:

– På höskullen, där inne i ladan.

Victoria reder ut sexet – efter Alexanders ord: ”Inte jag”

Victoria hävdar nu bestämt att hon och Alexander inte har haft sex på höskullen inne på Farmen.

”Det är inte jag som Alexander hänvisar till när han delar med sig av sin intima upplevelse på höskullen”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

I ett meddelande till Hänt skriver Alexander att det inte rör sig om Victoria.

”Nej, vi har inte legat på höskullen”, skriver han.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!