TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Daniel Tholéns hjärtesorg – vändningen efter romansen med Karin

31 jan, 2021 
AvAngelica Hedlund
AvLovisa Ström
Daniel Tholén, Karin Ström
Under veckans avsnitt av Farmen har man kunnat se att Daniel Tholén och Karin Ström har ett öga för varandra.
Men nu berättar Daniel för Hänt om hans långa förhållande som fick ett abrupt slut innan Farmen.
– Inte mentalt redo, säger han.
Annons
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?Brand logo
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?

Den 14:e säsongen av Farmen har äntligen dragit igång på TV4. Det är alltid en rejäl mix av deltagare, som vill lära sig mer om lantbruk, men i år är mixen kanske ännu bredare.

Bland annat finns det en före detta fotbollsspelare, en kriminalvårdare och en flygvärdinna med - och TV4 känner sig därmed lite extra nöjda över urvalet av deltagare. Trots den breda mixen har det samtidigt funnits en del krav från TV4:s håll som rört deltagarnas ålder.

Under veckan har fordonsadelmakaren Daniel Tholén, 42, varit storbonde på gården. Efter att de klarat veckans uppdrag fick de en rejäl belöning av mentorn Hans Wincent, och ställde till med ett riktigt glass-party!

Daniels romans med Karin i Farmen

När Daniel skulle flytta in i storbonde-stugan fick han som vanligt välja en gårdsfru eller en gårdskarl som skulle bo med honom. Hans val landade på flygvärdinnan Karin Ström, 32.

– Jag tänkte fråga om Karin vill flytta in med mig, sa Daniel då och Karin tackade snabbt ja till erbjudandet.

Annons

– Ja, men det är väl klart! Det blir bra. Vad glad jag blev.

Efter detta började spekulationerna på Farmen om att det kunde vara mer än vänskap mellan Daniel och Karin. Deltagaren Erik Steffen var en av dem som var väldigt säker på sin sak.

– Jag tror att det kommer bli pang pang. Nu blir det skedmys i bondestugan, säger han självsäkert.

Selmir Hocanin, Phillip Lloyd Rochester
Selmir och Phillip gör upp i veckans kamp på tinget.

Daniel om tuffa separationen innan Farmen

Men i en intervju med Hänt berättar nu Daniel om hur det kommer sig att han sökte till att vara med i Farmen. Det var nämligen så att han just blivit singel, efter ett långt förhållande.

– Det var en kompis som tyckte att jag skulle passa. Han var med när jag sökte och då var det liksom "nej men sök för fasen, du behöver hitta på nånting", säger Daniel och fortsätter:

Annons

– Jag hade suttit fast i en lång relation och kommit ur det så han bara "du behöver göra nåt nytt, sök det här" och aa det var väl en spännande grej, förklarar Daniel.

För att göra en lång historia kort så kan det vara värt att nämna att Daniel inte kom med då, när han sökte. Det var först året efter, alltså inför den här säsongen, som TV4 hade sparat hans ansökan och när de hörde av sig kunde de meddela att han kommit med.

– Jag är otroligt tacksam att jag inte kom med då för jag tror inte jag var mentalt redo då. Så det var skönt att det tog en stund, säger han.

Daniel menar nu att det kanske inte är en jättebra idé att vara med i Farmen direkt efter ett tufft uppbrott, i och med att han var väldigt känslig då.

– Jag var nog inte helt klar med den separationen i mig själv efter en sån sak. Jag var nog lite för känslig och hade nog haft svårt för att inte bli omtyckt i alla lägen och det kan man ju inte alltid bli där (i Farmen), säger Daniel till Hänt.

FOTO: TV4

Annons