Farmen-Philip Albinsson om sprickan i relationen med Dag Tolstoy

Dag Tolstoy, Philip Albinsson

Efter första veckan i Farmen 2021 har deltagarna lärt känna varandra lite bättre.
Men det är inte bara guld och gröna skogar.
Nu berättar Farmen-Philip för Hänt om verkliga relationen till storbonden Dag Tolstoy.

Den 14:e säsongen av Farmen har äntligen dragit igång på TV4. Det är alltid en rejäl mix av deltagare, som vill lära sig mer om lantbruk, men i år är mixen ännu bredare.

Bland annat finns det en före detta fotbollsspelare, en kriminalvårdare och en flygvärdinna med - och TV4 känner sig därmed lite extra nöjda över deltagarna. Trots den breda mixen har det samtidigt funnits en del krav från TV4:s håll som rört deltagarnas ålder.

Det är några detaljer som skiljer årets säsong av Farmen från föregående år. Bland annat är programledaren Paolo Roberto, 51, utbytt och har istället ersatts av Anna Brolin, 40. En annan skillnad från tidigare säsonger är att deltagarna inte behövt bygga upp gården på nytt.

LÄS MER: Amadeus bryter tystnaden efter föräldrarnas bråk

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

En händelserik första vecka på Farmen 2021

Yogainstruktören och Tiktok-stjärnan Dag Tolstoy, 27, är en av deltagarna i Farmen 2021. Snabbt valdes han ut till storbonde – en uppgift som kräver mycket ansvar. Men redan i andra avsnittet stötte han på problem efter en utskällning från mentorn Hans Wincent.

Utskällningen handlade om att Farmen-gänget inte plockat undan efter sig, en kritik som Dag Tolstoy hade full förståelse för.

– Det var ju en himla farlig grej det där, så det var ju bra att han sa åt oss på skarpen. Det där han blev arg på var ju lien som låg i gräset. Och att vi hade placerat veden lite knäppt. Han blev rasande, sa Dag till Hänt om incidenten.

En annan deltagare som gjort succé under första veckan på Farmen är barpianisten Philip Albinsson, 26, från Kristinehamn. Hans personliga sak som han tog med sig var en kam.

Philip Albinsson

Philip Albinsson i Farmen 2021.

Foto: TV4

Philip Albinssons relation till Dag Tolstoy

Efter att ha spenderat första veckan på gården har Philip dock ett och annat att säga om storbonden Dag.

– Jag kom inte så bra överens med Dag. Vi kommer från olika världar och jag känner att hans attityd och sätt i spelet är helt fel, säger Philip till Hänt.

I och med att Philip och Dag inte har så mycket gemensamt berättar Philip nu om sprickan i relationen.

– Vi pratade inte mer än att man liksom pratade mindre med varandra. Man hade inte den connection med honom som man kanske hade med vissa andra. Som sagt vi är helt olika människor och sen kopplade vi bort liksom. Och jag tror att vi kände likadant för varann, förklarar Philip och fortsätter:

– Vi har inte haft någon kontakt efter programmet. Alltså jag har inga problem med Dag och jag har inga problem med att träffa Dag men vi är två personer som inte klickar bara.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Det tog deltagarna med sig som personlig sak till Farmen 2021

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Farmen-Dag Tolstoys kärleksliv – det söker han