Höggravida Madeleine Ilmruds kamp – vädjar om hjälp efter upptäckten

Höggravida Madeleine Ilmruds kamp – vädjar om hjälp efter upptäckten

Familjen Annorlunda-profilen väntar sitt tolfte barn och nu dröjer det inte länge tills familjen får välkomma nytillskottet till världen.
Nu har hon däremot drabbats av komplikationer, något som får henne att vädja om hjälp.
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma
0:45

Efter reklamen: Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

(0:45)

Slå på ljud

Programmet Familjen Annorlunda gjorde stor succé hos tittarna.

Ett av paren som fick stor uppmärksamhet var Madeleine, 39, och Mikael Ilmrud, 43, som under programmets gång 2009 hade åtta barn. Nu har familjen utökats med ytterligare tre barn, och inte nog med det – de väntar nu sitt tolfte barn och det dröjer inte länge innan det är dags!

Madeleine om traumat efter sitt missfall

Men vägen till det tolfte barnet har inte varit enkelt. I augusti förra året drabbades nämligen Madeleine av ett missfall. Något hon beskriver som det värsta hon varit med om.

Vi har förlorat våran bebis. Jag var gravid men hjärtat slutade slå. Jag har den senaste veckan upplevt det värsta jag någonsin varit med om. En smärta jag aldrig tidigare känt. Lika mycket fysiskt som psykiskt”, skrev hon på sin blogg i samband med händelsen.

Men en tid senare kunde hon komma med det glädjande beskedet att paret nu var gravida och på Instagram skrev hon om lyckan.

”Ännu ett litet mirakel”, skrev hon då och fortsatte:

”Vi längtar lite extra till värmen och sommaren, och det beror på en liten hemlis som vi har hållit för oss själva ett tag. Känner mig tacksam som får bära ännu ett hjärta. Det finaste man kan bära.”

Nu vädjar hon om hjälp från sina följare

På sin blogg berättar hon öppet för sina följare hur graviditeten går och delar även med sig av hur missfallet påverkat henne.

”Hela den situationen och missfallet har nog blockerat mina känslor lite. Har man inte varit där så kanske man har svårt att förstå? Jag tar inget för givet, det har jag aldrig gjort men nu kanske den känslan är starkare än någonsin” skriver hon.

Men nu dröjer det inte länge tills familjen får välkomna ett litet syskon till världen. Däremot berättar hon att hon drabbats av något hon aldrig i sina tidigare graviditeter upplevt förut – nämligen ett illamående så sent in i graviditeten.

Och vet ni en annan sak, jag har börjat mår illa på kvällarna. Nej men alltså är det ett skämt?! Här har man mått som en prinsessa och så kommer illamåendet på sluttampen. Inte alls okej tycker jag. Har aldrig varit med om det tidigare, inte med någon av de andra 11 barnen” skriver hon på Instagram och fortsätter med att vädja till följarna:

Någon av er som har erfarenhet av det? Kommer illamåendet hålla i sig nu tills bebis har kommit ut?

Hoppas att Madeleine snart mår bättre!

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN