TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Madeleine Ilmrud gravid med sitt tolfte barn – oron för äktenskapet

23 mar, 2022 
Malin Ljung
Madeleine Ilmrud, känd från Familjen annorlunda, är gravid med sitt tolfte barn. Nu bryter hon tystnaden om oron för hur relationen med maken Micke kommer att påverkas.
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikolaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikola

Familjen Ilmrud med mamma Madeleine, 39, och pappa Mikael, slog igenom för svenska folket när de visade upp sitt liv i TV4:s Familjen annorlunda. Nu var det några år sedan de syntes i tv, och idag har de elva barn tillsammans.

I början av mars avslöjade dock Madeleine att hon snart kan titulera sig tolvbarnsmamma då hon är gravid! Sedan tidigare har hon och maken barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie, Tuva-Li, Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia.

”Om allt går bra så blir syskonen 12 i sommar och vi blir föräldrar till ännu ett litet mirakel. Hela familjen längtar och alla tycker det ska bli så roligt", skrev Madeleine då.

Att utöka familjen till ett tolfte barn är dock något som även får Madeleine själv att haja till, även om det är ett högst efterlängtat liv.

Annons

11-barnsmammans oro inför tolfte barnet

"Jag förstår verkligen att man kan höja på ögonbrynen när man hör om någon som har elva barn och som väntar sitt tolfte. Jag skrattar till och med lite för mig själv när jag tänker på det, hur tänkte man där egentligen?", skriver hon på sin blogg efter gravidnyheten.

Och hon passar på att poängtera att alla barn är otroligt älskade och får uppmärksamhet. Något som däremot får stå tillbaka är ensamtiden med maken Mikael, något Madeleine uppmärksammar och lyfter upp med viss oro.

"Däremot måste vi bli bättre på att kanske göra saker själva ibland, på tu man hand jag och Micke. Det behöver inte vara några stora saker, kanske bara en middag ute. En promenad. Bara något för oss själva. Vi är ganska dåliga på det, eller rättare sagt urusla", skriver hon.

Madeleine Ilmrud om framtiden med maken Micke

Madeleine lyfter att hon ibland kan få dåligt samvete för att hon tänker på det, och påminner sig själv om att hon mer uppskattar små saker i vardagen framför barnfria helger.

”Mitt dåliga samvete kommer direkt, och jag tänker att den tiden skulle vi kunna ta och göra något tillsammans som familj. Och det är ju inte så att vi inte kommer att ha tid att göra saker själv sen när vi blir gamla. Då får vi äta många middagar på tu man hand”, skriver hon.

Annons