Nya bilderna på Gunilla Persson - följarna i chock efter upptäckten

19 mar, 2022 
Gunilla Persson
Svenska hollywoodfrun Gunilla Persson är känd för att kunna väcka kontrovers.
De senaste bilderna på Instagram hamnar definitivt under facket för starka följarreaktioner.
Se varför här!
Annons
Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek
Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek

Svenska hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, slog igenom stort när hon medverkade i TV3:s program med samma namn. Dessförinnan hade hon en strålande modellkarriär i USA, där hon också är bosatt sedan många år tillbaka.

I programmet Svenska hollywoodfruar fick vi även lära känna Gunillas dotter Erika Persson, 19, samt Gunillas mamma Iris Persson, 96.

Gunilla Persson var tidigare gift med amerikanen Stephen Linville, 67. Men vem som är pappa till dottern är fortfarande en gåta.

Gunilla Perssons stora oro för 19-åriga Erika Persson – efter nya kravet

När Gunilla gjorde entré i TV3-programmet fick svenska folket lära känna en blyg åttaåring med stora musikdrömmar i dottern Erika.

Erika är nu nitton år gammal och sedan sommaren 2021 studerar hon på college i USA. Närmare bestämt Pitzer college som ligger ungefär en timme utanför Los Angeles, där Gunilla bor.

Annons

Gunilla har dock tidigare uttryckt en oro för dotterns nya collegeäventyr. Närmare bestämt det faktum att de återinförde fysisk undervisning trots coronapandemi.

– Jag tycker ju att det är bäst att göra online så länge som det här håller på. Det figurerar ju så mycket på college, så jag är inte så glad över det där att hon måste gå till college. Där man faktiskt blir smittad lättare än på annat håll, sade Gunilla till Hänt i februari.

Dessutom bor Erikas mormor Iris hemma hos Gunilla och hon är ju i riskgrupp med sin höga ålder och vacklande hälsa.

– Hon måste göra ett test innan hon kommer hem, det är helt klart liksom. Mamma är ju alldeles för svag, det går inte. Hon kan inte överleva det, avslutade Gunilla då gällande det nya kravet på fysisk närvaro från Erikas college.

Gunilla Persson oigenkännlig på bilderna - följarnas starka reaktioner efter upptäckten

Gunilla berättar för följarna på Instagram att hon ska träffa dottern redan på söndag. Det meddelar hon i ett bildspel på Instagram.

Annons

Första och sista bilden föreställer henne själv under den glamorösa tiden då hon jobbade som fotomodell. Den andra bilden i bildspelet föreställer Erika. Båda två är bländande vackra!

Erika är i New York på spring break och vi träffas på Miami flyplatsen imorgon söndag. Sam Pelissier var fotografen som sköt de här bilderna i New York på slutet av 80-talet. Finns likheter med Erika och mig, eller hur?”, skriver Gunilla intill bilderna.

Något som får följarna att reagera starkt. Varför då? Jo, i kommentarsfältet finns ett fullkomligt överflöd av röster som håller med vår svenska hollywoodfru Gunilla. Här är några av kommentarerna:

Erika har dina vackra ögon och samma ansiktsuttryck”, skriver en följare i kommentarerna.

Så lik hon är dig. Vacker mor, vacker dotter. Ta hand om er”, instämmer en annan.

Erika kunde ha varit klonad från dig”, skriver någon som understryker den slående likheten mellan mor och dotter.

Du och Erika är som tvillingar. Och sååååå vackra”, konstaterar någon annan.

FOTO: Viaplay

Annons