ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Familjen annorlunda-Matilda Nikulas reaktion efter Samis förlovning

05 jan, 2022 
Johanna Alm
Sami, Natalie, Matilda
Familjen Annorlunda-profilen Sami Nikula förlovade sig med sin nya kärlek Natalie i slutet av 2021.
Nu bryter för första gången ex-hustrun Matilda tystnaden om Samis nya förlovning.
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikulaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula

Sami Nikula, 49, blev känd genom sin medverkan i tv-programmet Familjen annorlunda 2017, och har sedan dess blivit en mycket omtyckt sociala medier-profil.

För tre år sedan valde dock Matilda och Sami att gå skilda vägar, och skilsmässan var ett faktum.

Under hösten 2021 kunde dock Sami meddela att det fanns en ny kärlek i hans liv, nämligen flickvännen Natalie Bonnevier.

Så lever Sami Nikula idag – efter Familjen annorlunda

Idag bor Sami i Hallstahammar, utanför Västerås. Nästan alla barnen bor hemma hos honom. Enda undantaget är den yngsta sonen Frasse, som bor med mamma Matilda på Gotland.

Sedan skilsmässan från ex-hustrun har Sami varit öppen på sina sociala kanaler om svårigheterna med att balansera familjelivet och arbetslivet.

Tidigare har han delat med sig av en känslosam text till sina barn där han öppnat upp sig om misstagen han gjort men att han vardagligen kämpar för att vara en bra förebild åt sina barn.

Annons

”Har inte alltid varit den bästa pappan för mina barn. Gjort mina misstag och fel men har lärt mig en läxa som sent ska glömmas. Det går att göra om, göra rätt. Jag vill att mina barn ska minnas mig som en pappa som alltid fanns för dem, gjorde allt för dem. Jag vill vara en bra förebild för dem, en trygghet och en som klarar av att guida dem här livet.”

Matilda Nikula bryter tystnaden om ex-makens nya förlovning

Sedan Sami och Natalie bekräftat sin relation har deras kärlek fortsatt spira och de lägger ofta ut bilder på varandra där de visar upp sina känslor för varandra. Och paret valde att avsluta 2021 med en förlovning, något som Sami delade med sig av på sin Instagram.

I inlägget förklarar han att det var han som tog initiativet och att de nu istället för att visa sin förlovning i form av diamantringar så har de tatuerat in ringar på deras fingrar.

Under bilden kommenterade ex-hustrun Matilda och hälsade grattis till det nyförlovade paret.

Både Sami och Natalie svarade på grattis-hälsningen i form av ett rött hjärta och ett tack.

Till Hänt berättar nu Matilda om känslan över ex-makens nya förlovning:

– Det känns jättebra, att människor är lyckliga är underbart!

FOTO: Sami Nikula/Instagram

Annons