Evelina om tillvaron med pojkvännen Backis efter Bonde söker fru

Backis och Evelina från Bonde söker fru.

Bonden Backis och Evelinas kärlek spirar efter Bonde söker fru 2021. Flyttlasset har gått och nu har Evelina uppdaterat om vardagen med nya kärleken.
”Såhär det ser ut”, skriver Evelina.

Bonde söker fru 2021 bjöd på kärlek och romantik in i det sista, tre av fyra bönder fann den stora kärleken från programmet. En av dem är Mikael ”Backis” Backstulid som i slutvalet valde brevskrivaren Evelina.

Kärleken spirar verkligen mellan turturduvorna, och paret har fått smyga med sin kärlek i flera månader fram tills nu! För hur ser tillvaron ut idag? Nu berättar Evelina med en ny bild på den lilla familjen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Exklusivt
Bonde-Heidis starka känslor för Peja idag: ”Själsfrände”

Backis och Evelinas barnbesked – orden om framtidsplanerna

Backis och Evelina hade en live på Bonde söker frus Facebook-sida efter programmets slut. Flera tusentals tittare var med och ställde en rad frågor!

Flera var nyfikna på framtidsplanerna och frågade hur det ser ut med planerna på att skaffa barn. Kanske inte så konstigt egentligen, då Backis under inspelningen av Bonde söker fru uttryckte att han hade en enorm barnlängtan. Bonden konstaterade dessutom att han kan tänka sig många barn.

– Jag längtar enormt mycket efter att få egna barn, det är väl just hela upplevelsen att veta att någon kommer säga ”pappa”. Det är nog helheten. Allt, berättade Backis i programmet.

Under Facebook-liven poängterade Backis att han vill ha barn, men att han och Evelina tar en sak i taget. Evelinas ”riktiga” flytt står nämligen på schemat först.

– Ja men självklart så vill vi ha barn, men det får ju också... Vad ska man säga, det får ta den tid det tar, sa Backis då.

Backis och Evelina

Evelina och Backis beskrivs som det nya ”Bonde-paret” av tittarna. Kärlek i luften!

FOTO: TV4

Evelina om tillvaron med Backis: ”Såhär det ser ut”

Evelina och Backis snålar inte med bilder på sig själva. Öppet delar de med sig av sin kärlek till varandra på sociala medier. Och visst är tittarna nyfikna på hur det går, Backis har nämligen redan fått över 20 000 följare på Instagram.

Men hur ser deras tillvaro ut? Evelina delar nu med sig av en bild på lilla familjen, där även hunden Ralf ingår.

”Jobbar på min talang för att få bra bilder. Men detta är min, vår vardag, så det är såhär det ser ut. Jag vill bara säga TACK till alla er som hört och hör av sig till mig, ni är så många så jag hinner inte med..Ni övergöder mig med känslor och kärlek! Tusen tack!”, skriver Evelina.

Även Evelina har fått en drös av nya följare sedan programmets slut. Flera är glada för henne och Backis skull.

Önskade hela serien att det skulle bli ni. Kul, lycka till”, skriver en följare.

Ni utstrålar sådan Kärlek, värme och glädje ni 2. Vackraste paret! Önskar Er ett fortsatt underbart liv”, hälsar en annan.

Hänt har sökt Evelina för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Lina Larssons ilska mot hur hon målades upp i Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Bonde-Backis kärleksförklaring till Evelina rör henne till tårar – läs starka orden här

FOTO:

SENASTE NYTT!