Bonde-Backis kärleksförklaring till Evelina rör henne till tårar

Backis och Evelina

Backis var en av bönderna i årets säsong av Bonde söker fru, och i programmet fann han kärleken i brevskrivaren Evelina.
Nu delar han med sig av en kärleksförklaring till sin numera sambo.
”Den finaste jag mött”, skriver han.

Mikael ”Backis” Backstulid fann den stora kärleken i årets säsong av Bonde söker fru. Efter en intensiv sommar på gården stod det nämligen klart att det var Evelina som vunnit hans hjärta, och sedan dess har deras kärlek fortsatt att spira.

I ett inlägg på Instagram delar nu bonden med sig av en känslosam text till flickvännen, som rör henne till tårar.

Mikael "Backis" Backstulid om mobbningen under uppväxten

När Backis medverkade i programmet Bonde söker fru var han väldigt öppen med att han haft en tuff skolgång. Han blev nämligen mobbad och utstött av de andra barnen.

I en tidigare intervju med Hänt har han berättat om den tuffa tiden som format honom till den han är idag.

– Ja, jag var mobbad i skolan och fick stryk i högstadiet. Då fick jag stryk, jag fick knytnävslag och sparkar. Det här har nog präglat mig till den jag är idag. Jag är mån om andra. Jag vill ingen illa, jag vill alla väl. Du vet, kommer det någon hem till mig som inte har någonstans att sova eller som är hungrig så säger jag liksom ”här har du”, sa han då.

Bonde-Backis kärleksförklaring till Evelina rör henne till tårar

I det sista avsnittet av programmet besökte programledaren Linda Lindorrf Backis gård för att se om kärleken mellan honom och Evelina hade hållit, och det var bara glada besked som väntade. Redan då fick tittarna veta att Evelina i princip bodde på gården.

Och efter att inspelningen tagit slut och sommaren bleknat avslöjade paret i en live på Bonde söker frus Facebook-sida att Evelina nu flyttat in på riktigt.

De fick även en fråga om de planerar på att skaffa barn i framtiden varpå de svarade att det är något som de båda vill men att de först vill fokusera på deras kärlek.

– Ja, men självklart så vill vi ha barn, men det får ju också... Vad ska man säga, det får ta den tid det tar, sa Backis i liven.

I ett nytt inlägg på Instagram delar nu Backis med sig av en hyllningstext till sin flickvän.

”Hon som får fjärilarna att aldrig sluta flyga.Hon som får mig att drunkna i hennes ögon.Hon som ser mig för den jag är å accepterar de.Hon som gör att jag längtar hem.Hon som är den finaste jag mött.Hon som gör mig tårögd för att jag vet att hon älskar mig”, skriver han intill en bild där de kysser varandra.

Och Evelina svarar glatt på pojkvännens fina ord.

”Nu blev jag tårögd min älskling. Jag älskar dig”.

LÄS OCKSÅ: Därför är Phillipe Cohen inte mannen i Bianca Ingrossos liv

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws familjesorg över julen – nu berättar han

FOTO: Mikael Backis Backstulid/Instagram, Bonde söker fru/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN