Bonde-Lina Larssons ilska mot hur hon målades upp i Bonde söker fru

LINA LARSSON, FILIP NILSSON, ELLINOR EKE GÖRANSSON
Exklusivt

Lina Larsson var en av brevskrivarna i Bonde söker fru 2021. Under säsongens gång var det många tittare som ifrågasatte hennes jargong mot de andra tjejerna på gården. Nu slår Lina tillbaka mot TV4.
– Ellinor blev ju en ängel, säger hon till Hänt.

I årets säsong av Bonde söker fru fick vi följa fyra olika bönder på fyra olika gårdar runt om i Sverige.

På gården i Strömsholm befann sig spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, och i våras när han fick se alla breven blev han minst sagt chockad. Filip hade absolut inte räknat med att få så många brev från så många fantastiska tjejer.

Efter många tuffa val var det till slut Lina Larsson, 27, och Ellinor-Eke Göransson, 28, som blev de två tjejerna som stod kvar i slutet. I slutvalet valde Filip att fortsätta dejta Lina och avskedet från Ellinor blev riktigt känslosamt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filip och Lina gjorde slut – då kontaktades Ellinor

Lina har tidigare berättat för Hänt att hon redan under slutvalet hade en magkänsla av att Filip tyckte att det var ett tufft val att göra. Men hon ville ändå ge relationen en chans och paret åkte på den romantiska resan precis som planerat.

Men några veckor senare kände Lina att de behövde prata om sina känslor.

– Jag är ju kanske den som tar initiativ och prata om vad som inte går bra. Så jag tycker ändå att jag gjorde några upprepade försök till att prata om känslor och vad som inte kändes hundra. Det var ett gemensamt beslut, men det var jag som lämnade, eftersom jag tog upp det, sa Lina då till Hänt.

BONDE SÖKER FRU 2021

På dejt-resan fick Lina och Filip prova på bergsklättring.

FOTO: TV4

Efter att Lina och Filip gjort slut så kontaktade Filip Ellinor. Filip berättade då för Lina att han hade kontaktat Ellinor och Lina har tidigare berättat för Hänt vad hon tycker om den relationen.

Gravida Lisa i tårar efter händelsen med Pontus: ”Svårt”

Lina om hur hon målades upp i programmet

På gården var det vissa tv-tittare som tyckte att Lina var hård mot Ellinor, som till exempel när hon hade Filips kläder på sig och bad Ellinor att komma fram till henne och "vifta på svansen". Detta grundade sig i att Filips hund Pluto sprang fram till Filip och viftade på svansen.

Men att denna busiga jargong skulle vara enkelriktad är inget som Lina håller med om.

– Tvärtom. Vi hade en rätt avslappnad och busig jargong, vare sig vi var olika på ett sätt så var vi väldigt lika på ett annat. Det var ingen som tog illa upp för något som vi hade där, säger Lina till Hänt.

Lina tycker däremot att TV4 klippte ihop programmet till Ellinors fördel, men som tur är kan Lina ta den smällen.

– Alltså som tittare så blev ju Ellinor en ängel i programmet och jag blev ju kanske den lite mer karaktärstuffa människan, säger Lina och fortsätter:

– Men jag vet inte, de tyckte väl kanske att det var kul att busa till mig lite mer kanske. Men vi hade lika jargong mot varandra båda två, så jag ser mig verkligen inte som tuffare.

Hur kändes det att TV4 porträtterade dig på det sättet?

– Det gör inget. Det är lika bra att det blev jag, för jag kan ta det. Det enda som betyder något för mig är att mina vänner och min familj är med i matchen och förstår. För mig är det viktigaste att alla som tittar på programmet förstår att det finns faktiskt en annan människa bakom det där också och hur det är filmat, det är det enda som betyder, säger Lina till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Margaux återförening utomlands med exet Jacob

LÄS OCKSÅ: Dan Ekborg och Emma Ekborg skiljer sig – efter fem år som gifta

FOTO:TV4

SENASTE NYTT!